Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

YouTube închide testarea picture-in-picture pentru iOS

YouTube Premium a pus la dispoziție utilizatorilor opțiunea de a testa funcția picture-in-picture pentru iOS, iar din 8 aprilie, această posibilitate a fost eliminată.

9to5Google a raportat că unii utilizatori văd un banner cu „Funcția pe care o încercați a fost dezactivată”,banner ce îi anunță că testul s-a încheiat.

Testul YouTube pentru picture-in-picture a fost inițial introdus pentru utilizatorii Premium și a fost menit să fie limitat. Anunțată pentru prima dată în iunie anul trecut, perioada beta trebuia inițial să se încheie pe 31 octombrie, dar a fost prelungită.

Deși testul a fost doar pentru utilizatorii Premium, luna trecută, YouTube a confirmat că spera să lanseze funcția pentru toți utilizatorii iOS din SUA, inclusiv pentru utilizatorii non-Premium, „în lunile următoare”.

Nu au fost prezentate publicului larg rezultatele testelor, însă speram ca YouTube să lanseze funcția picture-in-picture pe o scara mai largă, având în vedere că luna trecută a fost introdusă această fuctie pentru serviciul YouTube TV pe iOS.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...