Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

XTRFY ȘI ROCKET JUMP NINJA LANSEAZĂ NOUL MOUSE DE GAMING ULTRA-UȘOR

Xtrfy anunță colaborarea cu expertul pe plan global în materie de periferice pentru jocuri, Rocket Jump Ninja, introducând pe piață un mouse ultra-ușor, cu forma unică: Xtrfy MZ1-Zy’s Rail.

Considerat de către mulți, ca fiind unul dintre cei mai buni review-eri pe plan global, în materie de “mouși pentru gaming”, Zy “Rocket Jump Ninja” Rykoa este unul dintre cei mai experimentați și de încredere experți în acest domeniu. După peste 150 de review-uri și 20 de ani de experenta în jocuri “first-person shooter”, Rocket Jump Ninja a devenit o sursă de inspirație în sfaturile legate de mouse-ul ideal pentru gaming, atât pentru jucătorii casual, cât și pentru cei profesioniști.

Astăzi, Rocket Jump Ninja și specialiștii suedezi în periferice pentru gaming, Xtrfy, au dezvăluit colaborarea lor, anunțând lansarea unui nou mouse ultra-ușor. Modelul MZ1-Zy’s Rail, a fost modelat de la 0 de Zy Rykoa însuși.

“Suntem extrem de încântați să dezvăluim la produsul la care Xtrfy și RocketJump au lucrat în ultimul an. Împărtășind aceeași perspectivă asupra calității și performanței, suntem bucuroși să fim alegerea unuia dintre cei mai experimentați și duri review-eri pe plan mondial. Modelul de mouse MZ1, aduce cu adevărat ceva nou și unic în lumea gaming-ului” spune Joakim Jansson, CEO-ul Xtrfy.

 

Zy “Rocket Jump Ninja” Rykoa spune despre colaborare:

“Trecând prin multitudinea de mouși de pe piață, am văzut că Xtrfy face totul corect cu modelele lor cele mai recente, dar m-am gândit că au nevoie de o altă formă. Așadar, când ei mi-au cerut să modelez unul după design-ul propriu, totul a făcut sens. În plus, ei sunt o echipă minunată și e fun să lucrezi cu ei. Produse de calitate, de la oameni de calitate. “

Modelul MZ1 este construit sub experiența testării a peste 250 de mouși, fiind modelat cu un singur țel: să ajute jucătorii să își îmbunătățească obiectivul.

“Dacă dorești să iți atingi obiectivul, ai nevoie de o formă care să nu iți împiedice mișcarea. Forma este regina. Dar, mulți mouși dintre cei din zilele noastre sunt doar copii ale modelelor anterioare. În timp ce toate celelalte caracteristici se updateaza, forma rămâne mereu aceeași. Avem nevoie de design-uri noi și fresh. Așadar, am decis să testăm câteva teorii din ceea ce noi credem că ar face să fie cel mai bun mouse: lățime subțire de prindere, înălțime redusă a butonului, spate înalt, curbură subtilă pe laterale, caneluri de confort în butoane și multe altele. Și, din fericire, teoriile au avut dreptate. Nu am țintit niciodată mai bine ”, spune Zy Rykoa.

Forma lui MZ1 seamănă cu o forma ambidextră, dar cu o curbură subtilă pe laterale, fiind asimetric modelată, pentru a reda confortul dreptacilor, în momentul utilizării. Mouse-ul cântărește 56 de grame și conține iluminare RGB și componente de ultimă generație, cum ar fi senzorul Pixart 3389.

“Modelând MZ1, am început de la o schiță și l-am lăsat pe Zy să îi dea forma, ca și când ar modela lutul. Lăsând la o parte forma unică, acest mouse introduce un număr de noi funcții pe care comunitatea de gameri le-a tot cerut. La fel ca pe moușii noștri anteriori, toate setările se fac direct de pe mouse, fară a fi nevoie de un software separat, MZ1 venind cu mai multe funcționalități și noi opțiuni.” spune Erik Jensen, CTO la Xtrfy.

Numele Xtrfy MZ1 – Zy’s Rail, se referă la “șinele” dispuse de-a lungul suprafeței de sus a mouse-ului, caracteristică definitorie pentru acest model ce ajută la confortul utilizatorului, dar și la o gripare și țintuire mai bună. De asemenea, aduce un tribut clasicului Railgun în Quake, jocul nr.1 timp 22 de ani, din perspectiva lui Rocket Jump Ninja.

Acest mouse va fi disponibil din această primăvară, precomanda fiind deschisă de la începutul lunii februarie. Mai multe informații puteți găsi pe xtrfy.com/mice/mz1 .

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...