Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

XPG lansează ventilatorul VENTO PRO 120 PWM

XPG, anunță lansarea ventilatorului pentru PC XPG VENTO PRO 120 PWM. Proiectat în colaborare cu Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM este personalizat pentru gameri și pasionații de PC-uri care își doresc cea mai bună răcire a computerului.

Bazat pe faimosul design al ventilatorului Gentle Typhoon de la Nidec, XPG VENTO PRO 120 PWM are o presiune statică ridicată de până la 3,15mm H₂O și poate absorbi un flux de aer de până la 75 CFM în șasiu, fiind un ventilator de admisie sau evacuare ideal, care completează excelent sistemele de răcire cu apă.

„Felicităm XPG pentru lansarea modelului VENTO PRO 120 PWM și suntem încântați de faptul că designul ventilatorului nostru este parte din acesta”, a declarat Masayuki Mohri, Președinte și CEO la Nidec. „Împreună cu capacitățile incredibile de răcire ale ventilatorului nostru Gentle Typhoon, suntem siguri că gamerii și alți utilizatori se vor delecta cu performanțele extreme oferite de noul XPG VENTO PRO 120 PWM.”

XPG VENTO PRO 120 PWM include, de asemenea, un conector cu 4 pini care acceptă Pulse Width Modulation (PWM) pentru a regla dinamic viteza ventilatorului prin comenzile software ale plăcii de bază pentru o tranziție lină a vitezei. Pentru mai multă comoditate și modding facil, mai multe PWM-uri VENTO PRO 120 pot fi acum legate în lanț pentru a funcționa ca o singură unitate.

XPG VENTO PRO 120 PWM este echipat cu rulmenți dubli de înaltă precizie, care îi permit să reziste la sarcini grele și să suporte temperaturi ridicate. Rulmenții asigură, de asemenea, și operațiuni mai silențioase. Elicea ventilatorului este proiectată meticulos pentru a reduce semnificativ zgomotul supărător al ventilatorului. Plăcuțele suplimentare de cauciuc antivibrații amortizează suplimentar zgomotul la 28 dBA în timpul centrifugării cu viteza maximă de 2150 RPM. Mai mult, designul inovator al motorului acestui ventilator și un mecanism de susținere a motorului care utilizează o structură de reducere a vibrațiilor duble și un instrument cu arc, amortizează și reduce vibrațiile.

Ventilatorul are un rating MTTF (Mean Time To Failure) de 250.000 de ore la 25℃ sau 60.000 ore la 60℃, fiind ideal pentru build-uri cu spațiu limitat și cu temperaturi interne mai ridicate.

XPG VENTO 120 PRO PWM vine cu o garanție de 5 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...