Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

XPG lansează ultrabook-ul Xenia Xe

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri profesioniști Esports și pasionații de tehnologie, anunță astăzi noua colaborare cu Intel pentru realizarea unui ultrabook de 15.6” performant, subțire și ușor, certificat EVO™: XPG XENIA Xe.

Cu un design elegant și modern, XPG XENIA Xe este construit cu un șasiu premium din aluminiu anodizat CNC și are o grosime totală de numai 14,9 mm și o greutate de 1,65 kg. Ultrabookul este echipat cu un procesor Intel® Core ™ i5-1135G7 sau i7-1165G7 din generația a 11-a, grafica Intel® Iris® Xe, display tactil Full HD IPS de 15.6”cu rezoluție de 1080P, precum și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 super rapid.

„Suntem foarte încântați să anunțăm XPG XENIA Xe în comunitatea noastră de gaming deoarece ne păstrăm angajamentul de a oferi produse premium și de înaltă calitate. XPG XENIA Xe este un exemplu important pentru publicul nostru de a avea acces la cea mai bună tehnologie oferită de Intel”, a declarat Alex Yin, Chief Gaming Officer și General Manager la XPG. „Acest sistem este conceput pentru utilizatorii care își doresc un dispozitiv versatil, potrivit pentru orice stil de viață, cu o construcție solidă și care poate atrage atenția prin designul său elegant și simplu, oferind în același timp suficientă putere pentru orice tip de utilizare zilnică, inclusiv jocuri în mișcare sau creare de conținut.”

Am fost încântați să colaborăm cu echipa XPG la realizarea primului lor laptop subțire și ușor, XENIA Xe. Iar produsul rezultat – un design premium cu procesoare Intel din a 11-a generație și SSD-uri XPG PCIe Gen4 împreună cu cele mai bune experiențe de utilizare asigurate de platforma Intel EVO – este cu adevărat impresionant!” – Joel Christensen, General Manager, Intel Systems Product Group.

Echipat de XPG și Intel

Echipat cu procesoare Intel® Core™ din a 11-a generație, grafică Intel® Iris® Xe și fiind unul dintre puținele laptopuri din clasa sa care oferă memorie LPDDR4x 4266MHz pentru multitasking facil, utilizatorii pot fi siguri că se vor bucura de performanțe extraordinare. Combinat cu premiatul SSD PCIe Gen 4 de la XPG, care oferă o lățime de bandă dublă a canalelor de citire/scriere în comparație cu un SSD tradițional PCIe Gen 3, XPG XENIA Xe poate fi utilizat în jocuri și la crearea de conținut fară a compromite calitatea, portabilitatea și confortul.

Certificare Intel® EVO™

XENIA Xe este conceput pentru a fi un dispozitiv performant, care corespunde cerințelor platformei Intel® EVO™. Acesta asigura până la 16 ore de autonomie a bateriei, suport pentru încărcare rapida, activare instantanee într-o secundă, Windows login, conectivitate ultra-rapida Thunderbolt™ 4, tehnologie wireless avansată Intel® Wi-Fi 6, un ecran tactil uimitor de 15,6”, plus difuzoare hi-fi, microfoane compatibile cu Far-Field și o cameră web IR pentru a îmbunătăți experiență de interacțiune și de participare la conferințe.

Fară compromis

Totul la XPG XENIA Xe a fost gândit pentru a oferi un echilibru între „calitate superioară”, „șasiu subțire și ușor” și „performanță”. Dimensiunile sunt printre cele mai mici din segmentul laptopurilor de 15”, prelucrate cu precizie la 355 x 230 x 14,9 mm și o greutate de doar 1,65 kg, cu un șasiu din aluminiu foarte robust. Ecranul low-power de 15,6” este foarte luminos, are rame laterale înguste de 4,9 mm și un raport ecran-sașiu de 87%.

Disponibilitatea XPG XENIA Xe poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și prețurile specifice din regiunea dvs., vă rugam să vizitați https://xpg.com/en/xpg.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...