Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Xiaomi: Noile telefoane entry level

Noile modele anunțate: Redmi 9, 9A și 9C confirmă în continuare misiunea Xiaomi, aceea de a aduce tehnologie de top pentru toată lumea.


Redmi vine și cu o premieră pentru Xiaomi, primul telefon cu cameră quad. Display-ul este FHD și are o diagonală de 6.53”, mai mult decât suficientă pentru o experiență vizuală plăcută. La interior regăsim un procesor MediaTek Helio G80 Soc și o baterie de 5020 mah. Procesorul crește performanța cu până la 207%, față de modelul anterior utilizat.

Pentru varianta de 3 GB memorie și 32 de GB de stocare prețul este de doar 649 lei, iar pentru varianta de 4 GB și 64 GB stocare prețul este de 699 lei. Un preț mai mult decât decent pentru un telefon ce oferă cameră quad și un procesor destul de potent, spunem noi. De asemenea, vine și în 3 variante de culori: Sunset Purple, Ocean Green și Carbon Grey.

Redmi 9C păstrează aceeași dimensiune a ecranului, 6.53”, însă nu este FHD, iar bateria este cu 20 mah mai mică, având 5000 mah. Vine echipat cu un chipset de gaming cu 8 nuclee, MediaTek Helio G35 ce atinge până la 2.3 GHz. La capitolul cameră regăsim una triplă cu AI ce reușește să facă poze clare în orice situație.

Redmi 9C nu este momentan disponibil în România, însă prețul pentru echiparea de top, adică 3 GB de memorie și 64 de GB de stocare este de 139 de euro.

Trecând la mezinul gamei, Redmi 9A, regăsim același display și baterie ca la fratele 9C, dar de această dată procesorul este diferit. Avem un procesor pentru daily use mai mult, MediaTek Helio G25. Camera este AI și are 13 MP, perfectă pentru fotografii simple și rapide.


Redmi 9A va fi disponibil global la un preț de doar 99 euro, în varianta de echipare cu 2 GB de memorie și 32 de GB de stocare.

Susținem inițiativa Xiaomi de a crea smartphone-uri competitive la prețuri avantajoase și așteptăm cu nerăbdare să le putem găsi și pe piața din România.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

PC Garage dă startul astăzi la o nouă campanie din seria „Back to School”, unde timp de 34 de zile vor oferi cadouri şi...