Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Xbox Game Pass a depășit 18 milioane de abonați

Microsoft acaparează piața platformelor de tipul “Netflix pentru jocuri” și continuă să atragă din ce în ce mai mulți utilizatori către serviciul de Xbox Game Pass.

Platforma a cunoscut o creștere considerabilă, de la 15 milioane de utilizatori raportați în luna septembrie a anului trecut, a ajuns la 18 milioane de abonați.

Xbox Game Pass oferă acces la o colecție tot mai mare de jocuri, punând la dispoziție peste 100 de jocuri pentru Xbox, abonamentul costând 10 dolari pe lună.

La sfârșitul anului trecut, platforma a introdus Bungie Destiny 2, iar Control este disponibil atât pentru Xbox, cât și pentru PC.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a mai dezvăluit că Xbox Live are peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar. Nadella a mai spus că lansarea Xbox Series X și S a fost cea mai de succes din istoria Microsoft, cu „cele mai multe dispozitive vândute vreodată într-o lună de lansare”.

Și pentru că Microsoft știe să își atragă utilizatorii, compania oferă în mod regulat prima lună de acces la platformă la prețul de 1$, ceea ce a determiant mulți oameni să treacă de la Xbox Live Gold, la Xbox Game Pass Ultimate, care include nouă caracteristică de streaming a jocului xCloud al companiei. Abonații Xbox Game Pass Ultimate primesc acum o lună de Disney Plus gratuit, alături de alte beneficii.

Cu toate astea, Microsoft a creat ceva controverse, anunțând că vor să mărească prețul pentru Xbox Live Gold, astfel determinând oamenii să treacă la Xbox Game Pass. Datorită nemulțumirii utilizatorilor, Microsoft și-a retras decizia, declarând că prețurile vor rămâne aceleași pentru moment.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...