Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

WhatsApp introduce “Disappearing Messages”

De-a lungul timpului, WhatsApp s-a menținut în topul celor mai sigure aplicații pentru chat, fiind printre primele care a introdus criptarea mesajelor.

Dezvoltatorii vor să introducă funcția de “Disappearing Messages”, ce are rolul de a șterge fiecare mesaj trimis, după o perioada de 7 zile.

Această caracteristică este în testare încă de anul trecut, dar va intra în vigoare numai după ce este activată, mesajele vechi nefiind afectate.

De altfel, pentru ca noua funcție să poată fi utilizata, trebuie ca ambii utilizatori dintr-o conversație să o aibă activată. Pentru chat-urile de grup, doar administratorul va avea controlul asupra mesajelor ce dispar.

„Începem cu 7 zile, deoarece credem că oferă liniște sufletească ideea conversațiilor care nu sunt permanente, rămânând în același timp practice, astfel încât să nu uitați despre ce vorbeați”, spune un purtător de cuvânt al WhatsApp.

“Disappearing Messages” va șterge, de asemenea, fotografiile și videoclipurile după 7 zile, însă conversațiile care nu au fost deschise vor avea în continuare conținutul mesajelor în panoul de notificări chiar și după ce vor dispărea. “Replied messages” vor rămâne în continuare, chiar dacă textul original va dispărea.

Funcția va fi disponibilă ca o nouă opțiune în secțiunea fiecărui contact de pe WhatsApp și va fi lansată pentru toți utilizatorii, în această lună.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...