Connect with us

Hi, what are you looking for?

featured

Twitter introduce “Super Follows”

Twitter a anunțat o serie de caracteristi pe care le va introduce: posibilitatea utilizatorilor de a-și taxa followersii pentru acccesul la conținut suplimentar și de asemenea, posibilitatea de a crea grupuri cu interese specifice comune, la care fanii să adere. Acestea sunt două dintre cele mai importante modificări pe care Twitter le introduce în ultima mare bucată de timp, punandu-se în “rând cu lumea” platformelor sociale.

Funcția numită “Super Follows” va permite utilizatorilor Twitter să distribuie tweet-uri bonus, disponibile printr-un abonament lunar, fiecare follower primind o insignă ce sepcifica acest lucru.

Twitter a distribuit un printscreen, prin care a exemplificat cum va vedea un utilizator platforma și de ce serie de avantaje va dispune. Suma percepută va fi de 4,99$/lună, astfel creatorii vor avea posibilitatea să fie plătiți direct de către fanii lor.

În ultimii ani, platforma Patreon a cunoscut un real succes, dispunând de caracteristica plații directe către creator. Inclusiv Facebook, YouTube și GitHub, au lansat o astfel de funcție, astfel Twitter aliniandu-se în rândul giantilor menționați anterior.

Twitter a anunțat și funcționalitatea asemănătoare grupruilor de Facebook, care permite alăturarea unor oameni cu interese specifice comune, permițându-le să vadă mai multe tweet-uri axate pe subiectele lor de interes. Cum grupurile Facebook cunosc un real succes, această funcție poate fi vitală pentru un utilizator de Twitter începător, prin intermediul funcției, având posibilitatea de a-și filtra informațiile pe care le caută și le dorește.

În momentul de față nu există o dată exactă de lansare a funcțiilor, toate informațiile de mai sus fiind adunate dintr-o prezentare pentru analiști și investitoti, susținută în aceasta după-amiază.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...