Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

TP-Link Deco X20, primul sistem Mesh Wi-Fi 6 entry-level

TP-Link anunță lansarea în România a primului său sistem Whole Home Mesh Wi-Fi 6 entry-level, Deco X20. Dispozitivul  oferă acoperire completă pentru întreaga locuință, pentru până la 370 m2 (2-pack), la prețuri accesibile, datorită tehnologiilor de top precum MU-MIMO, OFDMA și 1024-QAM.

 

Deco X20 este un sistem mesh care îmbină perfect accesibilitatea și performanța, fiind primul sistem mesh Wi-Fi 6 entry-level lansat de TP-Link pe piața din România. Dispozitivul răspunde unei nevoi reale a utilizatorilor care se orientează și spre dispozitive ce oferă conexiuni extinse, stabile și sigure la prețuri avantajoase și care au, în același timp, un design plăcut și sunt ușor de integrat în orice tip de locuință. Deco X20 este un sistem mesh care poate fi folosit de oricine, datorită configurării extrem de rapide, dar și datorită aplicației TP-Link Deco, acum disponibilă în limba română”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

Conexiune dual-band mai rapidă în orice colț al casei

Deco X20 este dispozitivul ideal pentru utilizatorii care își doresc o rețea eficientă acasă, dar și conexiuni simultane rapide care să permită realizarea unor activități online variate. Astfel, acesta oferă viteze de până la 1800Mbps – 1201Mbps în banda de 5 GHz și 574 Mbps în banda de 2,4 GHz. Mai mult, toate unitățile Deco lucrează împreună pentru a forma o rețea unică, dar și pentru asigurarea unei conexiuni rapide și fluide, cu mai multe dispozitive conectate.

 

Deco X20 funcționează cu până la 150 de dispozitive conectate simultan și poate, astfel, să gestioneze traficul din cele mai aglomerate rețele, oferind conexiuni fără lag și o latență redusă, pentru experiențe de gaming și video conferințe mult mai responsive.

Funcționalități de top într-un design compact și elegant

Deco X20 dispune de funcționalități avansate, care transformă orice experiență de navigare într-una fluidă și stabilă, iar unitățile acționează împreună pentru a furniza o conexiune eficientă, adaptată nevoilor utilizatorilor.

Mai multe unități Deco formează o rețea unificată, ce le permite utilizatorilor să rămână în permanență conectați la rețea, trecerea de la un nod al rețelei la altul fiind extrem de fluidă, insesizabilă chiar și în cazul unui streaming live. Deco X20 dispune și de funcția Self-Healing care acționează la nivelul rețelei imediat ce un nod este offline, redirecționând automat toate datele prin intermediul celorlalte noduri disponibile. Mai mult, datorită Adaptive Path, rețeaua selectează în mod dinamic cea mai bună rută pentru ca utilizatorii să-și poată desfășura activitățile din mediul online cât mai rapid și mai eficient posibil.

 

Instalare rapidă, cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, disponibilă în limba română

Instalarea rapidă și ușoară este, de asemenea, un criteriu important atunci când vine vorba despre conectivitate, deoarece oferă o perspectivă asupra experienței de navigare, în ansamblul său. Configurarea lui Deco X20 se realizează extrem de rapid, în doar câteva minute, cu ajutorul aplicației TP-Link Deco, disponibilă acum în limba română. Sistemul mesh este compatibil cu asistenții virtuali Amazon Alexa și Google Assistant, pentru o gestionare rapidă, doar prin intermediul comenzilor vocale. Pentru o acoperire care să răspundă necesităților oricărui utilizator, Deco X20 este compatibil cu orice alt model Deco, pentru configurarea unei rețele extinse.

Modelul Deco X20 (2-pack) poate fi achiziționat online din magazinele marilor retaileri începând cu luna iulie, la un preț recomandat de 1199RON.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

ştiri şi opinii

Acer anunță astăzi o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

Sony anunță lansarea în Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria...