Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Tinder introduce “background check”

Aplicațiile deținute de Match Group printre care și Tinder, vor permite utilizatorilor să facă un background check înaintea unui date.

Compania a anunțat că va investi în Garbo, o organizație nonprofit ce permite oamenilor să efectueze background check-uri asupra oamenilor, doar cu numele complet sau numărul de telefon. Investiția celor de la Match va contribui la punerea la dispoziție a noii funcționalități începând cu cea mai populară aplicație a lor: tinder.

Funcționalitatea permite utilizatorilor Tinder să poată verifica detalii precum dosare de arestare sau istoricul legat de violență.

Garbo spune că va colecta “inregistrarri publice și rapoarte de violență sau abuz, inclusiv arestări, consamnari, ordine de restricție, hărțuire și alte infracțiuni violente”, site-ul lor web acceptând “ rapoarte din partea poliției, ordine de protecție/restricționare și alte documente legale care raportează abuz, hârțuire sau alte infracțiuni”.

Garbo a declarat că nu va face publice acuzațiile de deținere de droguri. Compania a spus că infracțiunile legate de droguri nu prezic în mod semnificativ “violența bazată pe gen”, problemă de care compania se ocupă cu mare interes. De asemenea, compania nu va dezvălui încălcările făcute în trafic.

“Background check” nu va fi o funcționalitate gratuită pe Tinder, Match și Garbo colaborând pentru estimarea corectă a prețului, astfel încât această funcție să fie accesibila pentru majoritatea utilizatorilor. Echipa va începe testarea și dezvoltarea capacităților pentru Garbo pe Tinder în lunile următoare și, odată ce Garbo este integrat în Tinder, ar putea urma și alte mărci Match Group din SUA, care includ OkCupid, Hinge și Match.

Această funcționalitate ar putea îmbunătăți modul în care se simt oamenii anonimi într-o aplicație de întâlniri, în special pe Tinder, care a scos în evidență în mod constant detalii personale precum un nume de familie și o biografie completă pe profiluri.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...