Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

“The end of an era” pentru LG

 Compania LG, a anunțat official, retragerea sa din industria fabricării de smartphone-uri.

Compania a declarat într-un comunicat de presă că această decizie va „permite companiei să concentreze resursele în domenii de creștere, cum ar fi componentele vehiculelor electrice, casele inteligente, robotica, inteligența artificială și soluțiile business-to-business, precum și platforme și servicii”.

Deși are loc această retragere, telefoanele existente vor rămâne la vânzare, iar compania va continua să ofere support produselor “pentru o perioadă de timp care va varia în funcție de regiune”.

Problema disponibilizării oamenilor nu a fost încă adusă în discuție, LG asteptadu-se ca finalizarea închiderii companiei să aibă loc până la sfârșitul lunii iulie din acest an.

Această retragere a fost zvonită de catvea luni bune, în urma pierderilor uriașe pe care LG le-a cunoscut în ultimii 5 ani în acest segment de piață. Deși LG a încercat să îi facă față rivalului său Samsung, telefonul rulabil LG are slabe șanse să fie lansat, deși a fost prezentat la evenimentul virtual CES din acest an.

În martie, au apărut rapoarte conform cărora compania a încercat să găsească un cumpărător pentru afacerea sa cu smartphone-uri, dar discuțiile s-au oprit la decizia de a închide divizia. Unitatea coreeană DongA a declarat că LG a încetat dezvoltarea viitoarelor sale telefoane cu afișaje rulabile.

LG se alătură unei liste lungi de producători de dispozitive de înaltă calitate care au renunțat la segmentul smartphone-urilor de-a lungul anilor.

Brandul Nokia orientat spre consumator, trăiește pe telefoane realizate de HMD, în timp ce brandul Blackberry a fost utilizat inițial de TCL și urmează să revină anul acesta pe un dispozitiv realizat de OnwardMobility

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...