Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

Telefoanele Huawei pierd încă o funcție Google

După ce smartphone-urile Huawei au pierdut o bună parte din serviciile Google, este rândul aplicației Duo să părăsească peisajul.

Mountain View va limita instalarea aplicației Google Duo, posesorii de telefoane Huawei nemaiputand realiza apeluri video prin intermediul acesteia. Acest inconveninet vine odată cu actualizarea la versiunea Google Duo 123.

Deși la acest moment, aplicația poate fi utilizată pe dispozitive fară certificare GMS, Google va interzice Duo pe dispozitivele Huwaei din 31 martie 2021. Tot din primăvara, serviciul Google Messages va fi restricționat pentru Huwaei.

 

Terminologia pentru Google Duo, era la început destul de vagă, oprirea serviciului fiind inițial discutată pentru terminale ce nu îndeplineau condițiile necesare. Ulterior, cei de la XDA au cercetat mai amănunțit problema, ajungând astfel la concluzia că este vorba de terminale compatibile cu GMS, licențiate de Google, ce au posibilitatea de a primi suport. Așadar, Google Duo va fi interzis pe dispozitivele fară licență.

 

Deși termenul limită este pe 31 martie, utilizatorii vor dispune de 14 zile, în care au posibilitatea de a descărca datele. Utilizatorii acestei aplicații, vor avea că alternativă serviciul MeeTime, ce a fost introdus toamna trecută, odată cu EMUI 11.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...