Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

Synology lansează DS1823xs+, un NAS cu 8 bay-uri destinat mediului de afaceri

Synology anunţă DiskStation DS1823xs+, o soluție puternică de stocare a datelor într-un format de birou. Cu o capacitate de stocare brută de până la 144TB1 (fără unitate de expansiune), DS1823xs+ este ideal pentru consolidarea datelor în birouri și studiouri, pentru efectuarea de copii de rezervă la birou sau pentru servere, pentru partajarea și sincronizarea fișierelor între dispozitive și locații sau pentru gestionarea supravegherii locale. Poate fi implementat în mod flexibil oriunde nu este disponibil un rack de servere dedicat sau un centru de date.

“Ca şi server desktop tower, noul DS1823xs+ cu 8 bay-uri este o unitate puternică, care poate procesa sarcini de lucru grele și operațiuni multitasking, cum ar fi backup-uri continue, arhivarea de imagini de supraveghere și multe altele”, a declarat Julien Chen, Product Manager Synology Inc. “Datorită dimensiunilor și capacității sale, DS1823xs+ este soluția de stocare on-prem perfectă pentru companiile agile și cu spațiu limitat pentru a face backup, stoca și sincroniza datele de la locul de muncă.”

Flexibil, sigur și fiabil

Cu viteze secvențiale de citire/scriere de peste 3.100/2.600MB/s2 și opțiuni de configurare flexibile, DS1823xs+ suportă aplicații solicitante în industriile creative și orientate către date. Performanța I/O aleatorie poate fi îmbunătățită prin adăugarea de SSD-uri M.2 sau SATA sau prin desemnarea SSD-urilor ca memorie cache de citire/scriere pentru volumele HDD3

Conectivitatea 10GbE încorporată cu până la patru porturi opționale 1/10/25GbE sau Fibre Channel susțin aplicațiile care necesită o lățime de bandă mare, în timp ce unitățile de expansiune Synology DX51744 pot fi adăugate la DS1823xs+ pentru până la 324 TB de stocare brută totală atunci când creșterea datelor o cere.

DS1823xs+ este echipat cu DiskStation Manager (DSM), sistemul de operare Synology care simplifică administrarea de la distanță cu soluții puternice de gestionare a stocării, protecție a datelor și întreținere. Printre acestea se numără înlocuirea de la distanță a unităților, monitorizarea sănătății și securității sistemului bazat pe cloud pentru flotele de servere distribuite și un port de gestionare în afara benzii (OOB) care permite repornirea, resetarea și depanarea de la distanță, chiar și atunci când sistemul este oprit.

Platformă de date multifuncțională

Synology Drive permite utilizatorilor să acceseze, să partajeze și să sincronizeze fișiere între PC-uri, Mac-uri și dispozitive mobile, să stimuleze colaborarea între angajații de la fața locului și cei de la distanță și să sincronizeze sau să distribuie fișiere între birourile din întreaga lume. Cu Hybrid Share5, companiile pot exploata puterea cloud-ului pentru a sincroniza eficient datele între site-uri și pentru a extinde spațiul de stocare la cerere. În timp ce, cea mai mare parte a datelor este stocată în siguranță în centrele de date Synology C2, cache-urile fișierelor accesate frecvent sunt menținute pe serverele Synology locale, oferind acces la viteze LAN.

Aflați mai multe despre gestionarea fișierelor

Simplificați backup-ul datelor

Copiile de rezervă ale PC-urilor, Mac-urilor, punctelor terminale Linux, serverelor, sistemelor Synology, mașinilor virtuale VMware® și Hyper-V®, Microsoft 365 și Google Workspace pot fi consolidate pe DS1823xs+ cu Active Backup Suite. Copiile de rezervă incrementale reduc timpii de backup, în timp ce opțiunile de recuperare rapidă ajută companiile să își minimizeze obiectivele de timp de recuperare (RTO), iar deduplicarea puternică a datelor reduce dramatic consumul de spațiu de stocare.

Fișierele și LUN-urile stocate pe DS1823xs+ pot fi protejate împotriva atacurilor ransomware și a altor amenințări utilizând Snapshot Replication, reducând în același timp la minimum utilizarea stocării și RTO. Hyper Backup5 permite salvarea datelor în siguranță către o serie de destinații, inclusiv servere la distanță, stocare în cloud sau suporturi externe.

Aflați mai multe despre protecția datelor

Platformă de supraveghere video versatilă

Conceput pentru companii, Surveillance Station de la Synology este un VMS puternic și flexibil care acceptă peste 8.300 de camere IP validate și certificate ONVIF. Până la 75 de camere pot fi adăugate la DS1823xs+6, iar implementările mai mari sunt posibile prin conectarea serverelor cu sistemul de management centralizat încorporat. O serie de instrumente intuitive de monitorizare, gestionare și analiză pentru PC și dispozitive mobile permit utilizatorilor să își securizeze spațiile de oriunde s-ar afla.

Aflați mai multe despre Surveillance Station

Disponibilitate

DS1823xs+ este disponibil începând de astăzi la distribuitorii Synology.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...