Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Synology a lansat propria gamă de unități de stocare SSD

Synology a lansat primele sale unități de stocare SSD. Acestea sunt proiectate pentru a respecta condițiile tot mai solicitante ale mediilor de lucru actuale, precum soluțiile de virtualizare, bazele de date cu flux mare de informație și proiectele din domeniile AI și HPC. Noile SSD-uri Synology sunt fabricate în formate 2.5”, M.2 2280 și M.2 22110, pe interfețe SATA și respectiv NVMe PCIe, asigurând performanțe omogene, simultan cu latențe I/O scăzute.

Synology, producător mondial specializat în dezvoltarea și comercializarea de echipamente performante pentru stocarea datelor cu conectare la rețea, a lansat primele sale unități de stocare SSD. Acestea sunt proiectate pentru a respecta condițiile tot mai solicitante ale mediilor de lucru actuale, precum soluțiile de virtualizare, bazele de date cu flux mare de informație și proiectele din domeniile AI și HPC. Noile SSD-uri Synology sunt fabricate în formate 2.5”, M.2 2280 și M.2 22110, pe interfețe SATA și respectiv NVMe PCIe, asigurând performanțe omogene, simultan cu latențe I/O scăzute.

Am asistat în anul 2019 la o creștere de 2.4 ori a ratei de adopție pentru soluțiile de SSD cache, în timp ce instalările realizate strict cu unități SSD au înregistrat o creștere de 53%. Clienții noștri au nevoie de unități de stocare mai sigure, care să asigure performanțe mai omogene decât cele disponibile pe piață în acest moment. Noile noastre produse au fost concepute astfel încât să depășească aceste cerințe, fiind supuse la mii de ore de testare în sistemele noastre.”

Modelul în format 2.5” pe interfață SATA – SAT5200 – este disponibil în 3 variante: 480, 960 și 1920GB. El oferă utilizatorilor performanțe de top, cu viteze de lucru de până la 530MB/s la citire și 500MB/s la scriere. Totodată, la citire și scriere aleatorii 4KB QD32, se ating până la 98 000 IOPS, respectiv 60 000 IOPS. Totodată longevitatea în condiții de utilizare intensă este asigurată de o caracteristică MTBF (Mean Time Between Failures) de 1.5 milioane ore și de o valoare DWPD (Drive Writes Per Day) de 1.3. Pentru siguranța datelor, a fost implementată protecția acestora în eventualitatea întreruperii alimentării cu energie, în timp ce transmisiile sunt securizate.

Pentru accelerarea soluțiilor de stocare deja existente, Synology a introdus SSD-urile M.2 SNV3400 și SNV3500. Ambele modele folosesc interfața NVMe PCIe 3.0 x4 și au o capacitate de stocare de 400GB, cu viteze de lucru de până la 3100MB/s la citire și 550MB/s la scriere. La citire și scriere aleatorii 4KB QD32 se ating 205 000 IOPS și respectiv 40 000 IOPS, caracteristica MTBF este de 1.8 milioane ore, iar valoarea DWPD este de 0.68. Diferența dintre cele două modele este dată de faptul că SNV3400 adoptă formatul M.2 2280, pe când SNV3500 este disponibil în format M.2 22110 și oferă, în plus față de SNV3400, protecție a datelor în eventualitatea întreruperii alimentării cu energie electrică.

Pe lângă cele trei SSD-uri, Synology a introdus și două adaptoare PCIe 3.0 x8 pentru unități în format M.2, care să le permită actualilor utilizatori de echipamente Synology să beneficieze de avantajele noilor produse. Compatibil cu formatele M.2 22110 și M.2 2280, M2D20 poate adăposti până la 2 SSD-uri M.2 și este disponibil cu bracket normal sau cu bracket cu înălțime redusă. Aceleași specificații sunt împărtășite și de E10M20-T1, care oferă în plus și o interfață 10Gbps Ethernet, perfectă pentru utilizatorii care își doresc un plus de performanță în rețea.

Toate produsele nou lansate beneficiază de integrare perfectă cu DiskStation Manager (DSM), care poate efectua estimări cu privire la durata de viață a echipamentelor, ușurând în acest fel sarcinile administratorilor de sistem. Acestea sunt deja disponibile prin intermediul partenerilor autorizați Synology.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...