Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Start precomenzi pentru OnePlus Watch

 OnePlus Watch, primul dispozitiv wearable OnePlus dedicat unui public global, este disponibil pentru pre-comandă începând de mâine la OnePlus.com, la prețul de 159 euro. OnePlus Watch va fi apoi disponibil în ofertele partenerilor locali începândcu 30 aprilie.

Primul dispozitiv OnePlus wearable dedicat piețelor globale oferă până la două săptămâni de viață a bateriei, mai multefuncții de monitorizare a sănătății și a activității și un design elegant.

OnePlus Watch oferă un design elegant, conexiune perfectă, monitorizarea activității sportive și o durată de viață extremde lungă a bateriei. Acesta este conceput pentru a oferifanilor OnePlus o experiență de utilizare facilă. OnePlusWatch are un design rotund care imită aspectul unui ceastradițional, cu o carcasă din oțel inoxidabil lustruită manual, sticlă curbată 2.5D și un model CD lucios subtil pe rama afișajului.

Ceasul OnePlus Watch se integrează perfect în viațadigitalizată; le permite utilizatorilor vizualizeze și răspundă la notificări, efectueze și răspundă la apeluritelefonice. OnePlus Watch ”rezistăpână la două săptămâniîntre încărcări, în timp ce tehnologia de încărcare rapidăoferă energie pentru o zi întreagă în doar cinci minute saupentru o săptămână în doar 20 de minute de încărcare.

OnePlus Watch dispune de rezistență la apă și praf 5ATM șiIP68 și oferă peste 110 tipuri de antrenament. De asemenea, ceasul poate urmări valori precum pulsul, distanța, caloriile, monitorizează viteza și eficiența SWOLF pentru înotători. Între timp, GPS-ul său încorporat urmărește cu precizie toatăactivitatea, chiar și atunci când telefonul nu este lângăutilizator. În plus, monitorizează saturația oxigenului dinsânge, detectează nivelul de stres, oferă antrenamentelepentru respirație, alerte rapide pentru ritmul cardiac șimemento-uri pentru utilizatorii sedentari, toate acesteaputând fi gestionate cu ușurință prin aplicația OnePlusHealth.

OnePlus Watch va avea un preț începând de la 159 euro; precomenzile pot fi plasate începând de mâine peOnePlus.com, urmând ca acesta fie disponibil înmagazinele partenerilor locali începând cu data de 30 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...