Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Sony lansează noul model de căști wireless WF-SP800N

Sony lansează căștile cu adevărat wireless WF-SP800N, oferindu-le utilizatorilor căștile fără fir perfecte pentru a ține pasul cu un stil de viață activ. Sony a anunțat recent și căștile WF-XB700 extinzându-și astfel gama de căști cu adevărat wireless.

Spuneți „da” muzicii și „nu” transpirației cu WF-SP800N

Creat pentru un stil de viață activ, cu o certificare IP55, modelul rezistent la umezeală WF-SP800N nu va fi afectat de stropi de apă, transpirație sau praf, iar antrenamentul poate merge mai departe în orice condiții. Căștile pot fi chiar spălate după o sesiune intensă de mișcare fizică. Elementul discret de susținere și fixare și designul curbat tridimensional asigură o fixare sigură și confortabilă. Indiferent dacă alergați după un tren sau pe banda de la sala de fitness, aceste căști nu vor cădea din urechi și nu-și vor schimba poziția.

În plus, ritmul nu va fi încetinit de o baterie cu autonomie limitată. Carcasa compactă care poate fi utilizată și pentru încărcare nu doar că protejează căștile WF-SP800N, dar le și încarcă atunci când utilizatorii se află în mișcare. Cu o singură încărcare completă, carcasa le permite pasionaților de muzică să se bucure de 18 ore de redare cu funcția Noise Cancelling activată, și până la 26 de ore fără anularea zgomotului de fundal. Doar 10 minute de încărcare permit o sesiune de audiție de până la 60 de minute. Datorită cip-ului Bluetooth împrumutat de la căștile wireless premiate WF-1000XM3 alături de un design optimizat al antenelor, căștile asigură o conexiune stabilă pentru experiențe de audiție de top.

Căștile WF-SP800N le permit utilizatorilor să se bucure de funcția 360 Reality Audio, o experiență audio imersivă ce utilizează tehnologia audio bazată pe scanarea spațiului și a obiectelor, atunci când este folosită în combinație cu un smartphone Android/iPhone care are instalat un serviciu de streaming audio compatibil. Experiența muzicală 360 Reality Audio le permite utilizatorilor o adevărată imersiune în muzică, de parcă s-ar afla chiar în fața artistului favorit.

Controlul tactil pentru fiecare utilizator  

Tehnologia Smart control le permite utilizatorilor să asculte, să oprească sau să treacă peste o melodie și să ajusteze volumul cu o simplă atingere pe casca dreaptă. Utilizatorii pot scădea volumul muzicii pentru a auzi sunetul din jur prin atingerea căștii stângi. Modul Quick Attention scade rapid volumul și permite ascultarea sunetului ambiental. Astfel, utilizatorii pot discuta imediat cu alte persoane, fără să fie nevoie să își dea jos căștile.

Căștile WF-SP800N vor avea un preț aproximativ de 949 RON. Acestea vor fi disponibile începând cu iulie 2020 în următoarele variante de culoare: negru, alb, portocaliu și albastru.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

ştiri şi opinii

Acer anunță astăzi o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

Sony anunță lansarea în Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria...