Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Sicmedia.ro: ajutorul tău de nădejde pentru o afacere de succes

Discutăm, prezentăm diferite produse și servicii tot timpul, însă v-ați gândit vreodată cum ajungem să aflăm despre aceste produse? Totul ține de marketing-ul produsului și de cât de bine este acesta făcut.

Astăzi venim cu un articol dedicat unei recomandări din partea noastră. O companie 100% românească, ce poate oferii servicii celor interesați de campanii publicitare, optimizări SEO sau celor ce au nevoie de un site de prezentare sau magazine online.

Sicmedia.ro este o agenție bazată pe publicitate online ce  a fost înființată în anul 2016 din dorința de a schimba modul în care marketing-ul este perceput în Romania.

Odată cu diversificarea foarte mare a pieței, marketingul a devenit un lucru esențial, pe care majoritatea oamenilor încep să pună accentul. La acest moment, rata de success a unei afaceri sau a unui produs, depinde într-un procent destul de ridicat, de marketing.

Pe lângă serviciile de marketing, băieții de la Sicmedia.ro oferă și servicii de creare site-uri web, mentenanță și găzduire web. Fie că aveți nevoie de un simplu site de prezentare al companiei, fie că este vorba despre ceva mai complex, puteți apela la ei pentru aceste servicii. De asemenea, dacă aveți deja o pagină web, dar nu performeaza la nivelul pe care îl aștepți, puteți opta pentru serviciul de optimizare al paginii web sau pentru o optimizare SEO.

De ce se laudă Sicmedia că face lucrurile diferit? Ei bine, înainte de a începe crearea unui site web aceștia analizează concurența și încearcă să înțeleagă perfect domeniul de activitate pentru a putea livra un produs cât mai optim pentru client. De asemenea, Sicmedia.ro se bucură și de o plajă destul de mare de colaboratori, atât în presa scrisă, cât și în cea din mediul online. Ca parteneri regăsim trusturi de presă din Romania (Capital, Gandul, Ziare.com, WallStreet), Europa Centrala și de Est.

Gazduierea Web oferită de aceștia este la un preț foarte bun și pentru 7 euro lunar, aveți acces la pachetul  “Professional” ce oferă 30 de  GB stocare SSD, certificate SSL și multe alte avantaje.

 Dacă v-am făcut curioși și aveți nevoie de serviciile celor de la Sicmedia.ro nu ezitați să îi contactati. Au o echipă profesionistă și super deschisă pentru noi provocări.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...