Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Serialul animat League of Legends se lansează pe Netflix

Primul serial animat bazat pe League of Legends se va lansa pe Netflix toamna aceasta.Deși a fost anunțat încă din 2019, ca mod de celebrare a celor 10 ani de LoL, în 2020 Riot a anunțat că serialul vă fi amânat pentru 2021 din cauza pandemiei.

Potrivit unui trailer de câteva secunde ce a apărut lunea aceasta, League of Legends Arcane va fi lansat pe serviciul de streaming peste câteva luni.

Deși durează doar câteva secunde, teaserul ne poate dezvălui câteva detalii ce pot constitui plotul serialului. Trailerul începe cu o luptă între Vi, Jinx (care sunt deja caractere familiare unuiversului League of Legends), și un misterios al treilea personaj.

Din primul teaser al seriei putem deduce că va fi vorba despre originile lui Jinx și Vi, dar se pare că acest nou personaj ar putea întruchipa motivul pentru care cei doi au devenit în cele din urmă dușmani.

Pe lângă această poveste, este posibil să vedem ecranizată și istoria celor două orașe gemene concurente ale Runeterrei, Piltover și Zaun (fanii spunând că ar putea fi orașul cufundat în lumina verde de la sfârșitul teaserului).

Până în prezent, Riot a extins universul League of Legends până în domeniul benzilor desenate, al unui ancient board game, al unui card game digital, dar și al unui joc pe telefon, serialul venind să completeze astfel paleta variată și extinsă pe care Riot vrea să o aibă în palmares.

În ultima vreme, Netflix “lovește” puternic și dorește să intre în lumea serilalelor și filmelor bazate pe jocurile video. După enormul succes cunoscut cu The Witcher, Netflix anunță un nou sezon pentru Castlevania ce va apărea la sfârșitul acestei luni, un viitor anime Tomb Rider și bineînțeles, cel mai mare rival al League of Legends, DOTA 2, ce a cunoscut un real succes cu primul sezon, anunțând astfel deja și al doilea sezon ce urmează să apară.

 

Vă lăsăm aici link-ul către trailerul oficial al serialului. Enjoy it! 🙂

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...