Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Săptămâna de gaming – 7-14 octombrie

Seria Divinity împlineşte un deceniu de existenţă, astfel că Larian Studios oferă un pachet de antologie în cinstea acestei aniversări. Doar 25.000 de copii vor fi realizate, astfel că pasionaţii vor avea de alergat după acest pachet începând de pe 26 octombrie. Mai mult chiar, o promoţie de pe GOG.com te lasă să plăteşti cât vrei pentru primul joc din serie, mărirea preţului incluzând şi restul ofertei, plus o grămadă de alte bunătăţi.

Blizzard a pus osul la treabă şi a rezolvat un exploit din World of Warcraft care permitea să omori toată populaţia unui oraş, NPC sau jucător real, la grămadă. Dacă mai vedeţi chestiuni similare, anunţaţi la hacks@ blizzard.com.

Studiourile de televiziune Fox au în plan să realizeze un serial inspirat din jocul Battlefield: Bad Company. Genul filmului va fi acţiune comedie şi este pe mâna lui John Eisendrath, responsabil printre altele de succesele numite Alias sau Beverly Hills 90210.

Borderlands 2 primeşte primul DLC, intitulat Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, în prim plan aflându-se regina piraţilor Scarlett. Noua campanie va avea un oraş propriu, Oasis, şi un întreg deşert pentru jucătorii porniţi să omoare viermi de nisip şi alte creaturi violente.

Valve caută persoane care să vină la sediul lor şi să testeze software şi hardware. Deocamdată acţiunea este limitată în America, dar pe viitorul planurile companiei includ şi alte teritorii de peste Ocean.

Worms Revolution se târăşte pe monitoarele noastre prin intermediul Steam şi de-abia aşteaptă să îi daţi în cap cu o oaie explozivă.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...