Connect with us

Hi, what are you looking for?

featured

Săptămâna de gaming – 4-11 noiembrie

Daltoniştii ar putea avea o şansă în viitor să se vindece de boala care îi împiedică să distingă roşu şi verde, astfel afectându-le viaţa de zi cu zi şi şansele la avea slujbe de tipul pilot de avion sau poliţist. Evident, jocurile şi aplicaţiile au un rol important în această discuţie, pe lângă cercetările genetice.

Halo 4 nu va ajunge pe PC, chiar dacă ar fi putut fi un motiv puternic de a cumpăra Windows 8 pentru aceia care sunt pasionaţi de seria care a împins Xbox360 în lumina reflectoarelor.

Seria Uncharted se mai îmbogăţeşte cu un joc, fapt dezvăluit de o listare de pe site-ul austrian de clasificare a jocurilor, numele fiind Fight for Fortune.

Rockstar a oferit detalii despre GTA V, susţinând că va fi mare decât Red Dead Redemption, San Andreas şi Grand Theft Auto IV la un loc.

Blizzard a fost dat în judecată într-un proces comun (class action lawsuit) pentru că, aşa cum susţine acuzatorul principal, nu a asigurat corespunzător conturile Battle.net şi i-a îndemnat pe jucători să cumpere şi Authenticator-ul, aceasta rezultând oricum în furtul conturilor şi al informaţiilor personale de mai multe ori începând cel puţin din 2007.

Aceiaşi Blizzard anunţă că în lunile următoare vor pune un patch pe StarCraft II care să permită multiplayer global, exact ca în Diablo III. Pe aceeaşi linie, Diablo III în mod evident va primi un add-on, dar la fel de evident este că nu avem vreo dată probabilă, mai ales că jocul încă nu a primit PvP-ul promis.

De asemenea, rezultatele financiare Blizzard au dezvăluit că Heart of the Swarm (a doua parte din povestea StarCraft II) va apărea cândva în prima jumătate a anului viitor, acum aflându-se în stadiul de closed beta.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...