Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Săptămâna de gaming – 17-24 iunie

Electronic Arts se laudă că serviciul online Origin, lansat acum un an, a cunoscut un succes uriaş de-a lungul celor 12 luni în care a încercat să concureze modelul Steam. Circa 50 de parteneri şi peste 150 de milioane de dolari venituri sunt punctele forte, dar mai sunt multe lucruri de făcut pentru a scoate Origin din zona unde mulţi jucători îl văd ca pe o aplicaţie intruzivă şi „colecţionară” de date persoale fără niciun motiv.

2K Games şi Firaxis anunţă un expansion pack pentru Sid Meier’s Civilization V: Gods & Kings, dar dedicat celor care deţin un Mac. Pachetul poate fi cumpărat şi din magazinul online, dând ocazia şi celor care preferă produsele Apple să vadă ce înseamnă un joc serios.

DOOM 3 BFG Edition ne va invada monitoarele pe 16/19 octombrie, conform Bethesda. Pachetul ce conţine versiuni refăcute ale DOOM 3 şi add-on-ului, plus şapte niveluri noi, va costa 29.99$ pe PC şi 39.99$ pentru console.

Blizzard a reuşit să inflameze încă o dată cumpărătorii Diablo III, introducând o limitare de joc pentru ediţiile digitale. Astfel, blocajul de 72 de ore este intenţionat pentru a avea timp să se proceseze detaliile plăţii şi ale conturilor pentru a evita fraudele, timp în care jucătorul nu este poate trece de Actul I şi este limitat la nivelul 13. Evident, Blizzard întâi face şi abia apoi gândeşte, acum asigurându-ne că partea de limitare de gameplay va fi îndepăratată cât mai curând.

Assassin’s Creed 3 pentru PC se pare că nu va apărea împreună cu versiunile de consolă pe 31 octombrie, ci aproape o lună mai târziu, pe 23 noiembrie.

Ecourile E3 încă se mai simt, cu o serie de materiale legate nu doar de ceea ce a fost prezentat şi discutat, ci şi de ceea ce nu a apărut la show-ul din Los Angeles:

Iar la final, o demonstraţie a noului 3Dmark:

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...