Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Samsung permite returnarea telefoanelor Galaxy Fold

Samsung a anunțat că va extinde perioada de returnare la 100 de zile a ultimelor modele de telefoane pliabile, dând posibilitatea cumpărătorilor de a achiziționa și testa mai mult de trei luni, unul dintre modelele de Galaxy Z Fold 2 5G și Z Flip 5G, ulterior primind o rambursare completă.

Acest Program se numește “ Cumpărați și încercați”, fiind prima dată când compania lansează o inițiativă de returnare așa generoasă pentru telefoanele mobile, termenul de returnare anterior fiind de doar 15 zile.

„Această nouă inițiativă îi va ajuta pe consumatori să încerce să vadă dacă un dispozitiv pliabil este potrivit pentru ei, ca parte a angajamentului Samsung de a face dispozitivele pliabile mai accesibile pentru toată lumea”, a declarat un purtător de cuvânt Samsung într-un comunicat. Compania a declarat că programul este dedicat pentru achizițiile efectuate prin intermediul website-ului și va fi disponibilă până pe 1 aprilie.

Din punct de vedere tehnic, Galaxy Z Flip 2 5G, a fost lansat toamna trecută ca o versiune mult mai îmbunătățită a Galaxy Fold original. Acesta costă 2000$.

Iar Galaxy Z Flip 5G, este a 3-a versiune Samsung pentru varianta de telefon pliabil. După o reducere, acesta costă 1200$.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...