Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Samsung lansează primele sale ecrane HDR10+

Samsung își face simțită prezența și în lumea gamingului. Compania a anunțat că va lansa primele sale ecrane ce suportă standardele de gaming HDR10+.

Samsung a colaborat cu Sabre Interactive, iar în cadrul CES 2022 va avea loc o prezentare cu HDR10+ pentru Redout2 și Pinbal FX.

Experiența HDR10+ este posibilă numai dacă întreaga configurație este integrată “vertical”.  Astfel, computerul are nevoie de o placă grafică Nvidia (cu suport pentru GPU-urile GeForce RTX 30 Series, RTX 20 Series și GTX 16 Series), bineînțeles un joc programat cu visual metadata și un ecran care suportă această tehnologie.

HDR10+ Gaming are mai multe visual metadata decât HDR10 obișnuit (vizează de patru ori luminozitatea maximă), acceptă o rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și modul automat de latență scăzută (ALLM) pentru un aspect vizual și mai performant al jocului. Samsung mai spune că standardul va funcționa cu „peste 120 Hz”, dar nu intră în detalii.

Principalul rival în acest segment, este Dolby Vision gaming, care oferă deja toate aceste aspecte enumerate mai sus, cu excepția de “peste 120 Hz” anunțată de Samsung.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...