Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Samsung lansează Galaxy Buds Pro

Samsung anunță lansarea Galaxy Buds Pro, cel mai premium set de caști wireless de la Samsung.

Acestea au un design similar cu Galaxy Buds Plus, fiind inspirate din punct de vedere estetic de la Galaxy Buds Live. Potrivit Samsung, noile Galaxy Buds Pro “reduc zona de contact dintre ureche și bud, îmbunătățind confortul și minimizând orice senzație de înfundare”.

Prezintă un sunet imersiv, conectivitate cu alte dispozitive și funcție de Active Noise Cancelling.

Un mare update pe care îl aduc căștile, este modul de sunet ambiental, care vă permite să amplificați zgomotul din jur cu până la 20 de decibeli. Sunt capabile să detecteze momentul în care începi să vorbești și vor trece automat în modul de sunet ambiental, reducând volumul muzicii.

“Pe măsură ce oamenii caută tehnologii care să-i ajute să se adapteze la noi rutine și stiluri de viață, piața căștilor intraauriculare a crescut semnificativ, iar așteptările consumatorilor sunt tot mai mari. Lansarea Galaxy Buds Pro are o semnificație majoră, chiar dacă vorbim de un produs de mici dimensiuni, oferindu-le utilizatorilor o experiență audio unică, ce transformă task-urile zilnice în momente epice”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Pentru un bass mai calitativ, Galaxy Buds Pro prezintă un woofer de 11 milimetri și un tweeter pentru sunete înalte, de 6.5 milimetri.

Au trei microfoane incorporate și un voice pickup incorporporat.

“Unul dintre microfoanele exterioare are, de asemenea, un raport ridicat semnal-zgomot (SNR), eliminând în continuare zgomotele de fundal”. „În plus, Samsung și-a integrat noua tehnologie Wind Shield în Galaxy Buds Pro. În timp ce o formă mai puțin proeminentă minimizează zona de contact a vântului, camera special concepută cu plasă filtrează interferențele vântului. ” a declarat Samsung într-un comunicat de presă.

Din punct de vedere al bateriei, Samsung spune că va rezista până la 5 ore de redare continuă cu “noise canceling” activat și 8 ore de redare continuă cu “noise canceling” dezactivat. De asemenea, Galaxy Buds Pro este clasificat IPX7 pentru rezistența la apă și transpirație.

Modelele de Galaxy Buds Pro vor fi disponibile în culorile argintiu, violet și negru, iar precomanda este disponibilă deja.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...