Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Samsung anunță Galaxy Tab S5e, tabletă echipată cu Android 9 Pie

Cu puțin timp înainte de evenimentul dedicat propriilor produse ( Galaxy Unpacked , 20 februarie 2019), Samsung a dezvăluit noua și cea mai subțire tabletă confecționată din metal. Galaxy Tab S5e se inspiră într-o oarecare măsură din ograda vecinilor de la Apple, însă prețul ei este mai mult decât decent pentru un flagship al anului 2019.

Galaxy Tab S5e are o grosime de numai 5,5 mm și cântărește 400 de grame. Acestea fac din ea cea mai portabilă și mai comodă tabletă din metal a companiei de până acum, care vine echipată cu un display Super AMOLED 10,5” la o rezoluție de 2560×1600.

”Sub capotă” se găsește un procesor octa-core Snapdragon 670, dedicat utilizării eficiente a bateriei de 7,040 mAh. În acest sens, tableta suportă până la 14 ore și jumătate de uz continuu. Cumpărătorii vor putea alege între variantele cu 4 GB sau 6 GB de RAM, la o capacitate de stocare de 64 GB sau 128 GB.

În materie de sunet și foto, Galaxy Tab S5e posedă 4 difuzoare AKG ( două amplasate în partea de sus și două în partea de jos); camera foto frontală are 8 megapixeli, iar cea de pe spate 13 megapixeli. Calitatea înregistrării și a redării video se realizează la rezoluție UHD 4K (3840×2160) cu de 30 fps-uri.

 

Acest model este primul care va pleca alături de sistemul de operare Android 9 Pie, împreună cu interfața proprie a companiei, One, ceea ce înseamnă că va putea fi utilizat și asistentul vocal Bixby. În egală măsură, compatibilitatea DeX le va permite doritorilor să experimenteze o interfață asemeni unui desktop.

Prețul lui Galaxy Tab S5e pornește de la 399 $ în Statele Unite, un preț redus considerabil față de alte modele de ultimă generație ale Samsung, deci nu va fi livrat împreună cu loialul S Pen Stylus.

Precomenzile vor începe să fie înregistrate și onorate din Martie 2019, în culorile Gold, Silver și Black.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...