Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

Router pentru gaming? Netgear Nighthawk Pro Gaming XR300

NETGEAR Inc., provider de top pentru soluții de reţea concepute pentru gaming online, anunţă disponibilitatea modelului Nighthawk Pro Gaming XR300, un router optimizat pentru gaming, astfel încât să reducă ping-ul și lag-ul pe Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, PC şi alte dispozitive mobile.

XR300 dispune de o interfaţă ce ruleaza pe DumaOS, un sistem de operare special creat pentru a oferi o experienţă de gaming online imbunătăţită. Odată cu explozia în popularitate a jocurilor precum Fortnite, Apex Legends şi PUBG, Nighthawk Pro Gaming Dashboard, folosit de toate produsele din gama Nighthawk Pro Gaming, prioritizează viteza de internet, oferind utilizatorilor o experiență complet personalizabilă, cu un gaming online mai rapid, un stream mult mai stabil şi un lag redus considerabil.

“Cu mai mult de 2.3 miliarde de gameri în întreaga lume, jocurile online devin ușor și sigur activitatea favorită a oamenilor în timpul liber. Pe măsură ce jocurile online multiplayer cresc în popularitate, se știe că latența în joc devine o problemă. Gama noastră de routere Pro Gaming, ce include şi XR500/ XR700, a apărut foarte natural ca răspuns pentru nevoile comunităţii de gaming, o comunitate ce favoriza deja routerele Nighthawk,” a adăugat David Henry, Senior Vice President al Connected Home Products pentru NETGEAR. “XR300 este cel mai nou membru al gamei de routere NPG. Prin ceea ce oferă, acesta se asigură că fiecare gamer va avea un avantaj pentru a domina jocul, indiferent de platforma pe care se joacă.”

 

Caracteristici:

  • Experienţă de joc optimizată – Reduce dramatic lag-ul prioritizând jocurile online. Cu ajutorul opţiunii de Geo Filtering poate controla lag-ul, reducând distanţa către serverele jocului sau către alți jucători. Foloseste Quality of Service (QoS) pentru a prioritiza dispozitivele de gaming și pentru a aloca lațimi de bandă diferite pentru fiecare dispozitiv conectat. Controlează vitezele maxime de upload și download ale fiecarui dispozitiv pentru a elimina lag-ul în timp ce te joci.

 

  • Gaming Dashboard – Modifică cu ușurința fiecare aspect al conexiunii pentru a stabiliza ping-ul, reduce lag-ul și pentru a asigura calitatea conexiunii locale. Oferă opţiunea de a verifica ce dispozitive ocupă cea mai multă lațime de bandă și ce aplicații ar putea cauza lag.

 

  • Conectivitate prin fir și wireless – Este echipat cu patru porturi Gigabit Enthernet LAN, ideale pentru gaming online și streaming de calitate, plus un port WAN 802.11ac pentru viteze bune pe conexiunea fără fir.

 

  • Compatibil cu multe sisteme de gaming – Funcționează cu PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, dispozitive mobile și mai multe.

 

Preț și Disponibilitate

 Router-ul WiFi Nighthawk Pro Gaming XR300 de la NETGEAR este disponibil prin partenerii Netgear în România la un preț aproximativ de 1000 Lei.

Pentru mai multe detalii accesati: https://www.netgear.com/gaming/XR300/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...