Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

ROG Zephyrus Duo 15 a sosit în Romania

Încă de la dezvăluirea sa, Zephyrus Duo 15 a uimit prin designul futurist ce include ecranul tactil secundar ROG ScreenPad Plus, aducând un nou nivel de interacțiune în gamingul pe laptop. Zephyrus Duo 15 păstrează o formă ultra-subțire fără a sacrifica niciuna dintre performanțele înalte care definesc marca ROG.

Pentru a oferi productivitatea multi-monitor în format portabil, Zephyrus Duo 15 dublează ecranul în partea inferioară cu designul Active Aerodynamic System (AAS) Plus, care transformă ROG ScreenPad Plus într-o parte integrantă a sistemului de răcire. Concret, sistemul AAS Plus înclină laptopul, ecranul secundar se ridică la un unghi optim de vizualizare, creând o zonă largă de admisie pentru un flux de aer consistent.

Prima configurație, GX550LWS-HF066T, are la bază un procesor Intel Core i7-10875H tactat la 2,3 GHz (cu frecvență de până la 5,1 GHz), placa grafică NVIDIA GeForce RTX 2070 Super cu design Max-Q și 8GB memorie GDDR6, ecran FullHD cu timp de răspuns de 3 ms (GTG) și rată de reîmprospătare de 300 Hz, 32 GB DDR4-3200 RAM, stocare de 1TB pe SSD M.2 NVMe PCIe 3.0, conexiune de rețea Wi-Fi 6 (Gig+) alături de portul Gigabit LAN și port Type-C USB 3.2 Gen 2 cu Power Delivery, Display Port, G-Sync și Thunderbolt 3 printre altele.


Echiparea de top GX550LXS-HC060T cuprinde în schimb procesor Intel Core i9-10980HK la 2,4 GHZ (până la 5,3 GHz), accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu design Max-Q, ecran 4K UHD (3840 x 2160) la 60 Hz cu acoperire 132,70% sRGB și 100% Adobe RGB și stocare amplă cu două SSD-uri de 1TB M.2 NVMe PCIe 3.0 în matrice RAID 0 și o cameră externă pentru streaming 1080P la 60 de cadre pe secundă. Prețurile acestei configurații pornesc de la 21899,99 lei (taxe include) în funcție de comerciant și disponibilitate.

Cumpărătorii vor primi și jocul Dying Light 2
Punerea pe piață a laptopului Zephyrus Duo 15 este acompaniată de o promoție cu un joc bundle. Cumpărătorii unui GX550 vor primi un cupon prin intermediul aplicației Armoury Crate. Acesta va putea fi folosit la revendicarea unei chei de activare a jocului Dying Light 1 & 2 de pe platforma GamesPlanet.com.

ROG ScreenPad Plus deschide posibilități nelimitate
Când laptopul este deschis, ROG ScreenPad Plus se înclină la un unghi de până la 13° pentru o vizualizare confortabilă și o interacțiune tactilă. Pentru ca ecranele să nu intre în contact la deschiderea capacului, balamaua încorporează glisoare curbate, care întârzie desfășurarea afișajului secundar. Panoul de 14,1 inchi al lui ROG Zephyrus Duo 15 este cel mai mare ecran secundar pus în producție pe un laptop de gaming. Panoul IPS afișează unghiuri largi de vizualizare pe toată lățimea carcasei și are o rezoluție de 3840 x 1100, cu o densitate mare de pixeli, care oferă detalii bogate, text clar și linii cursive la o rată de refresh fluidă de 60 Hz.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

ştiri şi opinii

Acer anunță astăzi o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

Sony anunță lansarea în Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria...