Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Rockstar îl aduce înapoi pe Franklin și îl introduce pe Dr.Dre în GTA online

Povestea GTA Online continuă, iar unul dintre cele mai iubite și cheie personaje din Grand Theft Auto V, Franklin, va fi readus în joc și va fi interpretat vocal de actorul Shawn Fonteno.

Rockstar Games va aduce noi misiuni axate pe poveste în online mode-ul GTA, ce vor include inclusiv pe Dr.Dre și muzică nouă ce nu a fost încă lansată de legendarul rapper.

Va exista un nou post de radio, dar și „actualizări uriașe, primele de acest fel, ale posturilor de radio existente, inclusiv o mulțime de piese exclusive noi și nelansate de la Dr. Dre și o gamă puternică de artiști.” spune Rockstar.

Snoop Dogg a susținut că Dr.Dre lucrează la muzică pentru Grand Theft Auto încă de la sfârșitul lunii octombrie, ceea ce inițial ne-a dus cu gândul că acest mare update va veni odată cu GTA 6 care încă nu a are o dată de lansare confirmata de Rockstar Games.

Așadar, acest update muzical va fi disponibil mai devreme decât ne așteptam, fiind disponibil gratuit din 15 decembrie pentru toți jucătorii de GTA online.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...