Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Rocket League devine gratis

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic Games Store. Epic Games cumpărând Psyonix din luna mai a anul trecut, astfel că trebuia să ne așteptăm la o astfel de mutare din partea celor de la Epic Games.


Rocket League este în continuare un joc ce atrage jucători zilnic și a vândut de-a lungul anilor milioane de copii. Jocul se mută de pe Steam, însă cei ce îl dețin deja nu vor fi impactați de acestu lucru, vor primi în continuare update-uri și suport. Jucătorii noi, însă nu îl vor mai putea descărca de pe Steam.

Trecerea Rocket League în categoria jocurilor free-to-play vine și cu câteva update-uri din partea dezvoltatorului. Va fi introdus suport cross-platform, un battle-pass, iar sistemul de ranked, reward-urile și turneele se vor bucura de câteva schimbări.

Ai dat bani pe el? Nicio problemă, Psyionix a declarat că va oferi jucătorilor vechi compensații in-game și toate DLC-urile apărute înaintea migrării.

Migrarea s-ar putea să fie una foarte benefică pentru Rocket League, deoarece intrase într-un con de umbră în ultimele luni de zile, înregistrând doar câțiva zeci de mii de jucători zilnici, comparativ cu cât înregistra în primii 2 ani. Acum Epic Games va avea în palmares două titluri gratuite foarte populare: Rocket League și Fortnite.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...