Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

“Rick and Morty” și DC universe, starurile noului sezon Fortnite

Cel mai nou sezon din Fortnite vine cu un update ce va atrage atenția unei mulțimi considerabile de fani ai faimosului serial “Rick and Morty”, dar și ai binecunoscutului “Superman” din universul DC.

Deși battle pass-ul pentru sezonul 7 îl aduce doar pe Rick, din duo-ul dinamic “Rick and Morty”, putem trage speranță că viitorul sezon, îl vă aduce în acțiune și pe Morty. Pe de altă parte, până acum, DC ne-a obișnuit cu prezența pe “insulă” a personajelor din universul său, aici fiind incluse personaje dintr-o întreagă bandă desenată Batman.

La fel ca în sezoanele anterioare, jucătorii pot debloca aceste skin-uri alături de alte zeci de reward-uri, ducând la capăt challenge-uri și completând progresul lor din battle pass.

Spre deosebire de battle pass-urile trecute, jucătorii vor căștiga Battle Stars în loc de XP. Sezonul 7 va permite jucătorilor să își aleagă modul în care își folosesc Battle Stars-urile și să deblocheze recompense într-o ordine diferită, spre deosebire de dățile trecute, când deblocarea recompenselor era liniară.

Majoritatea challenge-urilor și recompenselor vor fi disponibile doar jucătorilor ce își deblochează Battle Pass-ul cu 9,50$ sau 950 V-bucks, dar vor exista anumite “provocări” disponibile și gratuit.

De acum, jucătorii pot achiziționa Battle Pass-ul “Fortnite Chapter 2 season 7” acum în magazinul disponibil în joc.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...