Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

Review: TX20 Retro Stereo Game & Go Headset

Gioteck este un producător de periferice ce a luat naștere în Marea Britanie, în anul 2008. Aceștia au intrat de câteva luni și pe piața din Romania cu produse accesibile destinate gamerilor pe console. Gioteck are un portofoliu vast specializat pe controller de PC, PS, Xbox și Nintendo Switch, însă produc și caști compatibile cu platformele menționate anterior.

Dacă data trecută am testat de la ei căștile TX-30, de această dată avem ceva ce a trezit în redacție un sentiment de nostalgie și de copilărie. Modelul TX-20 Retro Stereo ce are un design care ne aduce aminte de perioada anilor 80’-90’ și de celebrele caști de Walkman.

Căștile au un preț mic și le putem încadra în acea categorie în care raportul preț/calitate este bun. Oferă tot ce ai nevoie pentru a avea sesiuni de gaming bune pe console sau dacă pur și simplu vrei să tragi o geacă de blugi pe tine și să iei la pas Bucurestiul.

Când le-am văzut prima oară, instant mi-a zburat gândul la căștile acelea negre de Walkman, care se rupeau foarte ușor dacă nu erai atent, însă acestea au o construcție mult mai solidă. Banda este metalică, iar cupele sunt dintr-un material tip burete de culoare portocalie. Până și feeling-ul este asemănător caștilor de pe acele vremuri.

TX-20 vin echipate cu difuzoare de 23mm diametru, ce oferă un sunet mediu din punct de vedere al decibelilor. Le-am testat în câteva jocuri și pot spune că nu sunt cele mai potrivite pentru jocuri competitive precum CS:GO, însă în jocurile de explorare sau MMORPG sunt o alegere bună. Microfonul este incorporat pe fir și tot pe fir regăsim și reglajul pentru volum. Microfonul redă un sunet decent,concluzie trasă din feedback-ul prietenilor cu care am comunicat prin acest microfon. Micuța telecomandă se poate prinde foarte ușor de haină cu o clemă, iar ce mi-a plăcut foarte mult la această pereche de caști este faptul că vine cu cablul plat, prevenind astfel încurcarea acestuia.

Sunetul redat este unul bun. Le-am testat cu diferite genuri de muzică și a fost o experiență plăcută  pentru un consumator de muzică în metrou, însă pentru audiofili nu le recommend.

Concluzionând și având în prim-plan prețul căștile Gioteck TX-20 sunt bune și merită atenția ta daca iți dorești o pereche de caști “retro” într-un budget mic.

Căștile costă 139 lei în acest moment la eMag.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...