Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

Review: Kingston Canvas Go! Plus SD Card

În următoarele minute o discutăm despre lucrurile mici care fac diferența. Kingston a lansat pentru prima dată seria Canvas în 2018, iar de atunci primește refresh-uri mereu pentru a putea satisface nevoile noastre, ale utilizatorilor.

Din seria Canvas fac parte momentan 3 modele de carduri de memorie SD și microSD: Select Plus, Go! Plus și React Plus. Astăzi avem sub radar Canvas Go! Plus 256 Gb care este de clasă medie și se adresează în special amatorilor de fotografie ce doresc performanțe de top într-un buget mediu.

Go! Plus oferă un interval de stocare între 64Gb și 512Gb. Varianta testată de noi este cea de 256Gb. Cardul este unul Ultra High speed de clasă U3, având viteze de citire de până la 170MB/s și de scriere de până la 90MB/s.

Este perfect pentru DSLR-uri, drone, Go Pro-uri, fiindcă suportă fară probleme filmări 4K UHD la 60 FPS-uri. Go! Plus poate memora până la 10 ore de filmare FHD 60FPS, 5 ore de filmare4K sau undeva la 10.000 de poze la o rezoluție de 24MP.

Noi l-am pus la treabă într-un Panasonic Lumix DS5 (vom avea și review-ul lui în curând pe site) și am fost mulțumiți de prestația sa. Nu am avut suficientă răbdare vedem dacă chiar rezistă la 10.000 de poze, însă filmările 4K au fost stocate foarte bine. De asemenea, viteza foarte bună de transfer a făcut ca timpii pierduți cu transferul fișierelor se înjumătățească.

Las aici și rezultatele obținute din CrystalDiskMark (testul a fost efectuat utilizand un laptop business Dell de generatie mai veche) :

Dacă ești nou în domeniul fotografiei și ai nevoie de un card bun, fară simți o gaură în buzunar, Kingston Canvas Go! Plus de 256 este soluția pe care noi ți-o recomandam cu drag.Deasemenea, Kingston oferă garanție pe viața acestuia.

La momentul publicării acestui review prețul acestuia se situează în jurul valorii de 180 lei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...