Connect with us

Hi, what are you looking for?

featured

REVIEW: GXT 354 Creon 7.1

 

Fie că vorbim despre gamerul incurabil care aspiră la o pereche de căști cu care să audă până și click-urile pe hartă ale inamicilor din StarCraft sau de jucătorul ahtiat după estetica  sunetului, trebuie să cădem de acord cu faptul că un headset de calitate ar trebui să îdeplinească, ideal, ambele condiții de mai sus.

Din fericire, căștile celor de la Trust Gaming nu numai că se încadrează cu brio în acești parametri, dar posedă și o funcție ce oferă o nouă perspectivă a modului în care ne bucurăm de sunet atunci când parcurgem un joc video.

 

Headsetul, pe numele său de alint GXT 354 Creon, vine echipat cu tot ce este necesar pentru o experiență optimă în materie de sunet și confort. Lungimea de 2 metri a firului vine ca o salvare pentru nefericiții care tot au ghinionul să se spânzure cu alte fire de căști relativ scurte, iar modalitatea de conectare prin USB permite folosirea căștilor atât pentru PC, cât și pentru laptop.

Cum comunicarea este importantă pentru oricine, headsetul oferă o calitate a conversației decentă, poate chiar surprinzător de eficientă pentru obișnuitele  chichițe ale microfoanelor pliabile încorporate în astfel de căști. Totuși, este posibil să întâmpinați ceva dificultăți la folosirea acestuia, din simplul motiv că este puțin cam greu de scos, mai ales datorită dimensiunilor pernițelor izolatoare fonic ce acoperă urechile și tind să se suprapună peste șanțul microfonului.

Design-ul căștilor este robust și atrăgător, iar componentele destul de manevrabile. În mod paradoxal, design-ul acesta robust trădează o aparentă fragilitate a materialului, dar confortul sporit își spune cuvântul. Ca purtător de ochelari, recunosc satisfăcut că aceste căști ”over-ear” sunt singurele ce nu mi-au provocat disconfort în zona urechilor după sesiuni îndelungate de utilizare, și sunt convins că mulți alți utilizatori pot spune același lucru.

 

 

Că tot vorbind de comoditate, firul căștilor are și  un ”mini-remote” ce poate fi fixat cu ușurință în zona gulerului. Cu ajutorul lui pot fi  reglate intensitatea volumului și a vibrației sunetelor joase și, totodată, se poate activa sau dezactiva microfonul. O prezență foarte accesibilă, întrucât, să fim serioși, trebuie să se calculeze dumnezeiește distanța dintre tastatura gamerului fanatic și cel mai apropiat obiect de control al unui headset de calitate.

Probabil cea mai importantă funcție a lui GXT 354 asupra căreia trebuie neapărat să ne aruncăm este sunetul surround 7.1 cu vibrație la sunetele joase. Cu ajutorul ei, fiecare moment petrecut în fața monitorului devine un pas spre realism. Vrei să simți acel soundtrack apocaliptic? Nicio problemă! Vrei să surzești si tu de la acea explozie cu care te mândrești? Se rezolvă! (intensitatea de 118 dB nu o să se abuzeze de una singură!). Puterea vibrației poate fi ajustată cu ajutorul mini-telecomenzii menționate anterior, și, credeți-mă, veți avea nevoie de ea în cazul în aveți cele mai sensibile urechi sau sunteți foarte pretențioși când vine vorba de fenomenul ASMR.

Toate acestea, combinate cu materialul moale over-ear ce izolează destul de satisfăcător zgomotul exterior, garantează sesiuni de gaming intense și de calitate. În plus, driver-ul căștilor aduce un plus posibilității de personalizare a experienței sonore. Are o interfață simplă, intuitivă, este un companion perfect pentru headsetul ce este deja gata de luptă și poate fi descărcat gratuit de pe site-ul Trust, pagina aferentă produsului.

Per total, motto-ul băieților de la Trust Gaming își face treaba și în ceea ce privește căștile GXT 354 Creon. Cu un preț accesibil, design robust și un confort sporit, produsul reușește să se facă un tovarăș prețios pentru gamerul audiofil, gamer care știe la ce să se aștepte atunci când, pe cutie, lângă logo-ul Trust Gaming, tronează credinciosul slogan #BUILDINGCHAMPIONS.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...