Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

Resident Evil Village vine în această primăvară

Capcom a anunțat data de lansare pentru Resident Evil Village. Fanii seriei de jocuri horror au au avut o mare surpriză, primind pe lângă data de lansare a noului joc și un trailer, pentru Resident Evil Village.

După Resident Evil 6, Revelations și 7, Capcom pare să se ridice la nivelul așteptărilor împătimiților de gaming. Noul joc, continuă povestea din Resident Evil7, dar venind cu un număr mai mare de inamici diverși, puzzele-uri și mai multă acțiune pentru caracterul principal în poveste.

Al optulea joc Resident Evil va veni pe PlayStation 5, Xbox Seria X și PC pe 7 mai 2021 – precum și consolele de generație actuală, PS4 și Xbox One. Capcom spune că Village „va fi eligibil pentru a face upgrade de la PlayStation 4 la versiunea digitală PlayStation 5 și va suporta Smart Delivery pentru consolele Xbox Series X | S și Xbox One”.

Capcom a dezvăluit că există și un mod de multiplayer pentru RE:Verse, ce va fi disponibil gratuit pentru oricine cumpără Resident Evil Village.

Așadar, fanii seriei Resident Evil, mai au de așteptat până pe 7 mai anul acesta, însă până atunci pot încercă demo-ul disponibil pe PS5.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...