Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

realme lansează noile modele realme 9 4G și 5G

realme extinde gama realme 9 cu încă două modele, realme 9 4G și realme 9 5G. În acelaşi timp este anunţată și prima tabletă realme din Europa, modelul Pad Mini, disponibilă în două culori: albastru și gri.

realme 9 4G: camera de 108MP Pro-Camera cu senzor Samsung HM6

Urmând filozofia “Dare to Leap”, realme continuă să implementeze cele mai avansate tehnologii și specificații pentru a oferi o experiență premium într-un segment accesibil. realme 9 dispune de camera Power Performer ProLight de 108MP și senzor Samsung HM6, fiind printre primele telefoane care integrează acest senzor foto.

realme 9 afișează o carcasă stilată cu un design Ripple Holographic, în timp ce textura de pe partea din spate este inspirată de lumina soarelui din deșert. Cu o greutatea de doar 178 grame și un profil de doar 7.99mm, realme 9 oferă o experiență confortabilă în orice situaţie.

Este alimentat de unul dintre cele mai bune procesoare din acest segment și anume Snapdragon 680. Împreună cu ecranul Super AMOLED de 90Hz cu un touch sampling la 360Hz, asigură o experiență de utilizare confortabilă atât în browsing, cât şi în scenarii de gaming sau streaming.

realme 9 5G: Cel mai accesibil smartphone cu Snapdragon 695 5G din Europa

realme 9 5G este cel mai accesibil telefon cu Snapdragon 695 5G la o frecvență de 2.2GHz și suport pentru Dual-SIM și Dual Standby.

realme 9 5G dispune şi el tot de un un design Ripple Holographic şi cântărește 191 grame, ceea ce îl face unul dintre cele mai subțiri smartphone-uri 5G disponibile în acest segment. Grosimea lui nu este nici ea neglijată, aceasta fiind de doar 8.5mm. Modulul său de camere este compus dintr-un obiectiv principal de 50MP, un obiectiv de 2MP pentru fotografii în alb și negru și încă unul de 2MP pentru fotografii macro.

În plus, realme 9 5G vine cu o cameră selfie de 16MP pentru fotografii clare. Are o baterie masivă de 5000mAh care acceptă încărcare rapidă la 18W. Pentru a îmbunătăți capacitatea de răspuns a aplicațiilor, realme 9 5G vine cu tehnologia Dynamic RAM Expansion (DRE) care oferă până la 7GB memorie RAM virtuală pentru a comuta mai rapid între aplicații.

Prețurile recomandate pentru noile telefoane realme 9 4G și 5G sunt următoarele:

  • realme 9 5G – 4GB RAM/64GB stocare – 1199 lei
  • realme 9 5G – 4GB RAM/128GB stocare – 1299 lei
  • realme 9 4G – 6GB RAM/128GB stocare – 1299 lei
  • realme 9 4G – 8RAM/128GB stocare – 1399 lei

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...