Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

realme anunță lansarea globală pentru realme GT și mai multe produse dintr-o nouă gama AioT

realme, producătorul cu cea mai rapidă ascensiune din piață, va lansa mult așteptatul flagship killer, realme GT, în cadrul unui eveniment global ce va avea loc pe data de 15 iunie, ora 03:00PM.

Având ca slogan “Sheer Speed Flagship”, realme GT exemplifică spiritul “Dare to Leap” al companiei, aducând un design și o tehnologie de ultimă generație care va surprinde esența originală a experienței GT pentru tineri.

Împreună cu lansarea globală realme GT, compania va anunța cea mai recentă strategie AIoT cu o serie de produse noi în cadrul realme TechLife. Dezvoltând în continuare un ecosistem AIoT pe scară largă, realme aspiră să îmbunătățească fiecare aspect al stilului de viață modern al tinerilor consumatori.

CEO-ul realme, Sky Li, va susține un discurs de deschidere la evenimentul de lansare global, urmat de o prezentare generală a strategiei de afaceri globale a realme de către Madhav Sheth, Vicepreședinte și CEO India și Europa.  În plus, Johnny Chen, Global Head of Brand Marketing, va lansa oficial realme TechLife, ecosistemul AIoT al companiei, în timp ce Alessio Bradde, directorul de marketing al produselor realme, va introduce realme GT pentru publicul global. În cele din urmă, Kwan Jun Jie, Senior Product Marketing Manager, va încheia evenimentul prezentând noua linie de produse AIoT realme.

Primul smartphone realme de tip flagship din 2021, realme GT, a avut parte de o primire excelentă. Prin aducerea acestuia pe piețe noi, compania este hotărâtă să stabilească noi standarde pentru experiențe emblematice pentru tinerii consumatori din întreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...