Connect with us

Hi, what are you looking for?

games

PUBG Mobile vine cu o relansare

După ce a fost interzis în India, în luna deptembrie, din cauza legăturilor aplicației mobile cu Tencent China, PUBG Corporation, intenționează să lanseze un nou joc. Luând în considerare populritatea la momentul interdicției, fiind cel mai descărcat joc (cu peste 50 de milioane de utilizatori), dezvoltatorul sud-coreean a declarat că va crea o nouă filială indiană ce va supraveghea noul joc și va “maximiza securitatea datelor și va satisface preferințele locale”

Compania susține că vor investi peste 100 de milioane de dolari în industria “jocurilor, e-sporturilor, divertismentului și IT” din India, însă nefurnizand o dată anume în care vom vedea pe piață produsele.

Pentru o mai multă siguranță, compania va efectua periodic  verificări ale sistemelor de stocare care dețin informații de indentificare personală ale utilizatorilor indieni, pentru a consolida securitatea și a asigura gestionarea datelor, în siguranță.

 

India nu a interzis doar PUBG Mobile (aplicație dezvoltată de Tencent) în cadrul țării lor, ci și TikTok, WeChat și alte aplicații chinezești, guvernul susținând că astfel de aplicații “au furat, transmițând datele utilizatorilor într-o manieră neautorizată către serverele care au locații înafara Indiei”

 

Jocul va include un teren de antrenament de simulare virtuală, lichid verde în loc de sânge,  personaje ce pot fi automat îmbrăcate și efecte de lovire ce vor reflecta natura virtuală a jocului.

De altfel, compania introduce o nouă caracteristică, ce va restricționa timpul de joc, pentru a promova obiceiuri sănătoase de joc, mai ales în rândul jucătorilor tineri.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...