Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Primele imagini cu Lenovo Legion 2

În data de 8 aprilie în China, Lenovo, va lansa noul smartphone de Gaming, Legion Pro 2.

Până astăzi, nu dețineam niciun hint în legătură cu design-ul telefonului, însă pe site-ul Webio au apărut câteva imagini cu prototipul ce va fi lansat mâine.

Într-un mod surprinzător, design-ul este total diferit față de ce am mai văzut până acum. Zona de mijloc a spatelui telefonului este bombată și are integrate 2 camere, un bliț și un sistem de ventilație, ce ne spune că va putea duce jocuri destul de pretențioase, fară să ne frigă la mâini.

Pe piață mai găsim exemple de telefoane care au introdus ventilatoare de răcire pe smartphone-uri dedicate jocurilor, precum Red Magic 3 de la Nubia în 2019 sau Asus care a pus un AeroActive Cooler 5 pe ROG Phone 5 Ultimate.

Camera selfie este una pop-up, de 44MP, iar pe spate întâlnim 2 camere, cea principală având 64 MP cu sensor OmniVision ce poate înregistra în 8K cu 30FPS și 4K cu 120FPS.

Din punct de vedere al display-ului, regăsim un AMOLED cu rezoluție FullHD+, fară noch sau decupaje, de 6,92 inch, cu o rata de refresh de 144Hz și un touch sampling rate de 720Hz.

Design-ul impune și un “interior” pe măsură. Va deține un CPU Snapdragon 888, și se preconizează că vor fi mai multe configurații cu 12GB/16GB memorie RAM și 128GB/256GB/512GB de memroie UFS 3.1

Bateria este una de 5500mAh, telefonul putând să se încarce la 90w.

Până la acest moment nu s-a preconizat niciun preț, însă cu siguranță mâine, 8 aprilie, vom avea informații și în acest segment.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...