Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Primele imagini cu Honor 50

Seria Honor 50 urmează să fie anunțată pe data de 16 iunie a acestui an, astfel compania dezvăluind prin intermediul Webio și Twitter, câteva imagini cu partea din spate a viitorului smartphone din serie.

Pe telefon se regăsește un camera bump cu un cerc dublu, stil pe care îl putem regăsi și la fosta companie mamă a lui Honor, Huawei, care intenționează să îl folosească pe următorul sau flagship denumit în mod asmanator, P50.

Deși este posibil ca cele două companii să își fi finalizat proiectele înainte ca Huawei să vândă la sfârșitul anului trecut Honor, va fi destul de ciudat să vedem două smartphone-uri deținute de companii diferite, lansate la intervale de timp foarte scurte unul de altul, însă cu aproape același design.

Dincolo de design, următorul flagship Honor va deține un proscesor Qualcomm Snapdragon 778G, o încărcare rapidă de 100 w și va veni cu un ecran “hipercurbat”. De asemenea, un update enorm ce poate fi inclus pe noul smartphone este reprezentat de revenirea la serviciile și aplicațiile Google, inclusiv la magazinul Google Play. Însă această informație nu este 100% credibilă, deoarece zvonul vine de pe un cont german de Twitter al companiei, care acum este șters. Honor a avut de suferit și a fost împiedicat să includă software Google, din cauza sancțiunilor impuse fostei companii-mamă Huawei, dar o dată ce a devenit o companie independentă, se crede că aceste sancțiuni nu vor mai fi aplicate.

Deși nu avem informații exacte despre intriga dintre Honor și serviciile Google, nu ne desparte mult timp pana pe 16 iunie, când vom afla oficial toate functionalitatile deținute de noul smartphone Honor din seria 50.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...