Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Poly, monitorul pentru videoconferințe

Poly este o marcă lansată după ce compania Polycom a fost cumpărată de producătorul de caști Plantronics.

Plantronics anunță o gamă de echipamente de birou pentru epoca “work from home”. Poly Studio P21, este un display cu particularități cel puțin interesante. Monitorul de 21 de inci, dorește să satisfacă nevoile celor ce folosesc des apelurile video. Are o cameră web incorporată, cu un declanșator de confidențialitate fizic, microfon și difuzoare stereo integrate. Pe laturile din stânga și dreapta ale ecranului, prezintă o pereche de lumini ambientale, ce mențin fața bine iluminată, pe întreaga durată a apelurilor video.

Un aspect foarte interesant și util, este reprezentat de suportul său, care funcționează ca un încărcător wireless, având butoane de comandă rapidă pentru apelurile video, inclusiv unul pentru a vă dezactiva rapid microfonul.

Din păcate, pe pagina produsului nu se menționează rezoluția monitorului, Poly prezentând în mod specifica că display-ul prezintă “ “second or backup display”. Deci probabil, pentru moment, nu va avea capacitatea de a înlocui monitorul principal.

După cum spuneam la începutul articolului, Poly se axează pe echipamente ce facilitează munca de acasă. Așadar, în visteria companiei, găsim și un video-bar, ce prezintă un webcam 4K, ce este capabil să te țină automat în cadru și are difuzor și microfon incorporate.

De altfel, Poly Studio P5, este un webcam cu 1080p cu zoom digital, ce are un conector USB de tip A incorporat ce va permite să vă conectați receptorul wireless al unei căști, direct în partea din spate a camerei. Ambele camere menționate mai sus, prezintă obloane de confidențialitate incorporate.

Toate cele 3 produse vor fi disponibile începând cu luna aprilie, iar din punct de vedere al prețurilor, camera web Poly Studio P5 va fi 129$, video-bar-ul P15 600$, iar display-ul Poly Studio P21 815$.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...