Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Petrecerile trec la un alt nivel cu noile sisteme High-Power de la Sony

Sony lansează două modele noi din gama de sisteme audio High-Power, MHC-V83D și MHC-V73D, cu sunet și iluminare omnidirecționale, un design portabil și divertisment de calitate, extinzând astfel opțiunile pentru amatorii de petreceri și pentru momentele alături de familie.

Funcția Omnidirectional Party Sound pentru V83D și V73D

Atmosfera de pe ringul de dans este animată de un sunet incredibil, datorită noii funcții Omnidirectional Party Sound integrate în V83D și V73D. Modelele V83D și V73D sunt dotate cu patru tweetere în partea din față și în spate pentru o direcționare optimă a sunetului. Unitățile pentru gama de sunete medii distribuie sunetul din partea din față și din spate a boxei, acoperind o zonă mai largă și oferind o claritate îmbunătățită pentru frecvențele medii, dar și un sunet puternic, vibrant și emisii vocale clare care răspund pretențiilor tuturor participanților la petrecere.

Funcția Omnidirectional Party Sound a fost creată prin combinarea tweeter-elor frontale și dorsale, a unităților pentru gama de sunete medii, woofer-ului și JET BASS BOOSTER, care permite astfel muzicii să se răspândească pe o arie mai largă, oferind invitaților un sunet excelent și un bass puternic și clar, oriunde s-ar afla.

Nopți pline de lumină

Funcția Omnidirectional Party Light pentru V83D și V73D

Modelele V83D și V73D sunt dotate cu noua funcție Omnidirectional Party Light, care asigură o iluminare completă a încăperii, de la podea până în tavan, creând o atmosferă de neuitat. Unitățile emit unde în albastru închis, albastru deschis și verde cu dungi multicolore care transpun participanții în atmosfera de petrecere. Utilizatorii pot recrea experiența autentică a unui club de noapte datorită sistemului de iluminare dinamic.

Petreceri memorabile

Karaoke și intrare pentru microfon

Karaoke de acasă devine tot mai populară ca modalitate de petrecere a timpului liber, iar noua gamă permite utilizatorilor să-și descopere veleitățile de staruri pop datorită celor două intrări pentru microfon. Utilizatorii pot cânta alături de invitați melodiile preferate. Funcția Microphone Echo armonizează vocea cu muzica de fundal pentru o experiență unică, ce imită un spectacol dintr-o sală de concerte. La finalul petrecerii, microfoanele și cablurile aferente pot fi strânse în suporturile încorporate dedicate.

Intrare pentru chitară

Pentru o atmosferă rock and roll, utilizatorii pot conecta o chitară la una dintre intrări, folosind sistemul ca amplificator pentru chitară. Sunt disponibile trei moduri pentru o sesiune cu adevărat jam: „Clean” pentru un sunet clar, „Overdrive” pentru un sunet de chitară cu efect distort și „Bass” pentru chitară bass.

 

Control tactil

Utilizatorii pot controla muzica, lumina și restul funcționalităților cu ajutorul aplicației Fiestable și al smartphone-ului sau prin control vocal.

 

Playlist pentru petrecere via Fiestable

Noua gamă de sisteme audio dispune de funcția Party Playlist, care permite invitaților să includă melodiile favorite în lista de redare. Invitații pot adăuga muzica din propriile smartphone-uri direct în playlist, prin intermediul rețelei Wi-Fi și a aplicației Fiestable, astfel încât petrecerea nu se oprește niciodată.

Clasament Karaoke via Fiestable

Cu ajutorul Karaoke Ranking, o funcție exclusivă în aplicația Fiestable, utilizatorii pot găsi alți pasionați de muzică și pot concura cu prietenii pentru cel mai mare scor. Utilizatorii care se clasează în top 10 își pot salva numele și titlul melodiei în panoul principal.

Modul TAIKO pentru V83D și V73D

Cel mai recent mod Taiko Game de pe V83D și V73D permite utilizatorilor să adauge propriul sunet de tobe la orice melodie, bătând în panoul superior în același ritm. În plus, utilizatorii pot juca împotriva prietenilor și pot testa propriul ritm de tobe, adăugând și mai multă adrenalină petrecerii.

Modelul MHC-V83D va avea un preț de aproximativ 3730 RON și va fi disponibil din octombrie 2020.

Modelul MHC-V73D va avea un preț de aproximativ 3150 RON și va fi disponibil din octombrie 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...