Connect with us

Hi, what are you looking for?

hardware

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 512GB sau o carcasă RGB

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru pasionații de gaming si tehnologie, a reînceput campania “Te echipăm gratuit”. Până pe 16 octombrie, clienții care achiziționează orice procesor + orice placă de bază + orice placă video, vor primi cadou la alegere un SSD ADATA Legend 710 de 512GB sau o carcasă Spacer SPIDER cu iluminare RGB.

Campania se desfășoară între 26 septembrie – 16 octombrie în limita stocului disponibil și pentru un coș de minim 2000 lei. Astfel, cei care aleg să-și construiască un sistem gaming sau office, vor primi la alegere un SSD sau o carcasaă pentru a completa sistemul mult dorit.

SSD-ul oferit este un ADATA Legend 710 cu interfață PCI Express 3.0 x4 și format M2. Este oferit cu un radiator de culoare albastră, iar vitezele de lucru sunt de 2400MB/s citire și 1800MB/s scriere, capacitatea fiind de 512GB.

Reamintim performanțele aduse de un SSD în sistem, cum ar fi vitezele mari de boot, transferul rapid de fișiere, accesarea mult mai rapidă a conținutului, performanțele din gaming și per total o viteză mai mare a calculatorului. În plus, SSD-ul nu are părți mecanice și ocupă mult mai puțin spațiu în carcasă, iar consumul de energie este mult mai scăzut.

Carcasa oferită cadou este Spacer Spider în format middle tower și cu panou lateral transparent. Este o carcasă modernă, excelentă pentru sistemele puternice. Sunt incluse patru ventilatoare RGB de 120mm, se pot monta plăci video de 350mm lungime și coolere CPU de maxim 170mm înălțime.

O carcasă de calitate are un rol esențial în timp. Nu doar că ține împreună o serie de componente, dar este principalul element care ajută la o bună răcire prin felul în care aerul este administrat. Carcasa este responsabilă pentru izolarea componentelor de praful din exterior, de răcire, wire management și evident, aspect.

Exemplu configurație AMD

Exemplu configurație Intel

Campania și toate produsele sunt disponibile la ACEST LINK, iar regulamentul campaniei poate fi accesat AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...