Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

PC Garage oferă cadou o pereche de căști pentru gaming

PC Garage oferă gratuit o pereche de căști Redragon Zeus 2 H510 sau ASUS TUF Gaming H7, la comenzile care includ orice sistem de gaming PC Garage sau FirstGear împreună cu orice scaun de gaming din ofertă.

Astfel, în perioada 1-20 Septembrie, în funcţie de valoarea comenzii formate dintr-un sistem de gaming si un scaun de gaming, clienţii PC Garage vor primi cadou una din cel două căşti. Pentru comenzi cu valoare totală mai mică sau egală cu 3.000 RON, sunt oferite cadou căştile Redragon Zeus 2 H510(în valoare de 279,99 RON), în timp ce pentru comenzile ce depăşesc 3.000 RON, sunt oferite cadou căștile ASUS TUF Gaming H7(în valoare de 549,99 RON).

Redragon Zeus 2 H510 este un model ce oferă un sunet 7.1 Surround, ceea ce înseamnă ca poți percepe sunetul din joc cu o precizie mai bună. Microfonul poate fi detașat atunci când nu te joci, iar difuzoarele de 53mm oferă o gamă largă de frecvențe si un sunet foarte clar. Cupele moi și banda de susținere oferă un confort îndelungat în sesiunile prelungite de gaming, iar telecomanda atașată pe fir permite un control rapid.

ASUS TUF Gaming H7 sunt căști wireless extrem de confortabile ce integrează două antene wireless, oferind o stabilitate excelentă a semnalului. Căștile sunt compatibile cu PC, Mac si PlayStation 4, cupele sunt extrem de moi, iar pentru persoanele care poartă ochelari, H7 oferă canale speciale pentru a reduce presiunea asupra ramei de ochelari.

În ceea ce priveşte oferta de sisteme, modelele PC Garage și FirstGear sunt construite cu cea mai mare atenție la detalii și sunt testate în cele mai populare jocuri ale momentului.

Printre produsele disponibile în ofertă, se numără:

  • Sistem de gaming Balaur by HyperX – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 16GB DDR4, 500GB SSD, RX 5500XT 8GB GDDR6, iluminare RGB
  • Sistem gaming Raptor5 – AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, 8GB DDR4, 960GB SSD, GTX 1660, iluminare RGB
  • Sistem FirstGear Gaming Shield – Intel i3-9100F 3.6GHz Coffe Lake, 8GB DDR4, 240GB SSD, RX 570 8GB GDDR5, iluminare RGB
  • Scaun gaming Inaza Cobra Negru – Are un spătar fix şi oferă reglaj pe înălțime, precum şi opţiuni de înclinare. Greutate maximă admisă este de 110kg.
  • Scaun gaming Inaza Raven Negru– Este un scaun pentru cei cu “greutate”, cu un maxim admis de 130kg. Spătarul este reglabil, iar cele doua perne din dotare sunt detaşabile.
  • Scaun gaming Noblechairs EPIC Negru – Este un scaun ce inspiră rezistenţă şi stabilitate încă de la prima vedere. Structura sa metalică, pe cadru de oţel, permite o greutate maximă de 120kg, în timp ce pielea sintetică de calitate îi dă un aer elegant. Opţiunile de reglaj sunt multiple, de la mânere ajustabile pe toate cele patru direcţii şi până la un spătar ce poate fi poziţionat la un unghi ce variază între 90 – 135 grade.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

hardware

În perioada aceasta în care majoritatea ne petrecem foarte mult timp acasă a aterizat la noi pe birou șoarecele wireless Rog Chakram. Într-un segment...

mobile

Noile modele anunțate: Redmi 9, 9A și 9C confirmă în continuare misiunea Xiaomi, aceea de a aduce tehnologie de top pentru toată lumea. Redmi...