Connect with us

Hi, what are you looking for?

IT

PC Garage iți oferă cadou un SSD M.2 NVMe sau o carcasă ARGB

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță campania “Te echipăm gratuit”. Astfel, în perioada 12-28 decembrie, clienții care vor cumpăra orice procesor împreună cu orice placă de bază si orice placă video cu o valoare cumulată de minim 2.000 lei, vor primi la alegere un SSD Kingston NV2 M.2 sau o carcasă AQIRYS Canopus White ARGB.  Campania este valabilă în limita stocului și nu poate fi aplicată produselor din gama Business sau Desigilate.

SSD-ul Kingston NV2 este un model în format M.2 2280 cu o capacitate de 500GB și interfață PCI Express 4.0 x4, iar viteze promise sunt de până la 3500MB/s pentru citire și până la 2100MB/s la scriere. Este un model de generație nouă excelent pentru sistemele moderne, inclusiv pentru sistemele de gaming.

Chiar dacă la prima vedere o carcasă nu pare importantă, aceasta reprezintă structura de rezistență a întregului sistem. O carcasă de calitate va pune în valoarea build-ul prin design-ul arătos și prin sistemul de iluminare ARGB al ventilatoarelor incluse. În plus, oferă și spațiu pentru un airflow bun, răcind componentele într-un mod cât se poate de eficient și silențios.

Carcasa AQIRYS Canopus White ARGB este alegerea ideală pentru cei care un sistem modern și agresiv. În format mid-tower, carcasa permite instalarea unor componente puternice asigurând un airflow generos și spațiu necesar pentru wire management. Panoul lateral din sticlă securizată permite vizualizarea componentelor, iar iluminarea ARGB este vizibilă mai bine în întregul sistem.

Oferă șapte sloturi de expansiune, trei ventilatoare de 120mm incluse, doi conectori jack 3.5mm și trei conectori USB ( 2 x USB 2.0 si 1 x USB 3.0). De asemenea, în zona de instalare a sursei de alimentare este separată de restul carcasei, asigurând o zonă tampon pentru surplusul de cabluri.

Pentru a obține un raport preț-performanță cât mai bun, PC Garage are și câteva recomandări pentru clienții care vor să beneficieze de ofertă. Iată câteva idei de combinații de procesor + placă de bază + placă video:

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

mobile

Apple iPhone 15 Pro este asteptat in septembrie anul acesta, iar conform analistilor, acesta va veni fara butoane fizice de volum, ele fiind inlocuite...