Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Noua camera Sony Alpha 7S III, perfectă pentru creatorii de conținut

Sony a anunțat astăzi mult așteptata adiție a gamei premiate de camere foto full frame mirrorless Alpha 7S⁠ — Alpha 7S III (model ILCE7SM3).

Modelul dispune de un nou senzor de tip full-frame cu iluminare din spate,  de 12,1 MP (efectivi, aprox.) cu o sensibilitate ridicată și un interval dinamic de peste 15 trepte, încorporând o serie de capabilități impresionante în ceea ce privește înregistrarea video, inclusiv filmare 4K la 120 cadre pe secundă și o adâncime de culoare 4:2:2 pe 10 biți, un nou mecanism de disipare a căldurii și un sistem de înregistrare de tip releu pe doua sloturi de card, permit filmarea pentru mai mult de 60 de minute la calitate 4K și 60 de cadre pe secundă până când bateria se termină, un nou sistem de autofocalizare, o interfață ce răspunde la comenzi tactile și un ecran LCD rabatabil, care vor transforma Alpha 7S III în instrumentul creativ suprem pentru profesioniștii video și pentru toate tipurile de fotografi și videografi.

„Alpha 7S III este cea mai bună reprezentare a pasiunii Sony pentru rezolvarea problemelor clienților noștri”, a declarat Yann Salmon-Legagneur, Director of Product Marketing, Digital Imaging, Sony Europe. „Ascultăm întotdeauna feedback-ul clienților noștri și lucrăm din greu pentru a oferi inovații care depășesc cu mult așteptările lor. Nu există un exemplu mai bun decât această nouă cameră foto. Combinând sensibilitatea ridicată consacrată a seriei S cu un nou set de funcționalități, un nivel de performanță și o experiență de utilizare care, pur și simplu, nu se mai regăsesc pe piață în acest moment – indiferent de nivelul de preț – Alpha 7S III deschide o nouă lume de posibilități pentru creatorii de azi”.

Calitate superioară a imaginii

Noul senzor de imagine CMOS și procesorul de imagine BIONZ XR implementate pe modelul Alpha 7S III livrează sensibilitatea consacrată a seriei S, cu o tehnologie de reproducere a culorilor îmbunătățită semnificativ, dar și cu redarea mult mai clară a texturilor pentru o calitate a imaginii îmbunătățită. Baza ISO a fost coborâtă la 80, rezultând un interval natural de 80-102400 (cu posibilitate de extindere până la 80-409600 pentru înregistrare video și 40-409600 pentru imagini statice) pentru un ISO mai sensibil și un interval dinamic extins cu zgomot în imagine redus, indiferent de setări. Oferă o calitate îmbunătățită a imaginii cu o treaptă superioară de reducere a zgomotului în intervalele de sensibilitate medie și înaltă.

Manevrare versatilă

Pentru prima dată în seria de camere Alpha 7S, Alpha 7S III oferă autofocalizare rapidă de tip hibrid combinând sistemul de detecție a fazei cu cel de detecție a contrastului AF și oferindu-le utilizatorilor capacitatea de a urmării subiecții pe o suprafață extinsă și cu viteză ridicată, precizie și fluiditate, chiar și când folosesc o adâncime de câmp îngustă. Reglarea fină a focalizării este posibilă datorită obiectivelor Sony cu montură E.

O nouă structură pentru disiparea căldurii

Designul lui Alpha 7S III a fost actualizat pentru a asigura disiparea eficientă a căldurii și pentru a reduce la minimum supraîncălzirea – chiar și în timpul filmărilor extinse la 4K 60 de cadre pe secundă pe 10 biți 4:2:2 care durează mai mult de o oră. Structura nou dezvoltată pentru disiparea căldurii este unică și păstrează în limitele normale de funcționare temperatura senzorului de imagine și pe cea a procesorului de imagine, prevenind supraîncălzirea, totul într-un body cu o structură foarte compactă. Noua structură pentru disiparea căldurii nu necesită ventilatoare sau sisteme de aerisire, permițând camerei Alpha 7S III să-și mențină rezistența praf și umezeală.

Specificatiile complete ale produsului pot fi accesate la acest link.

Preț și disponibilitate

Noua cameră cu lentile interschimbabile full frame Alpha 7S III va fi disponibilă în România începând din septembrie 2020, la un preț de aproximativ 20200 de lei.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

ştiri şi opinii

Acer anunță astăzi o nouă suită de notebook-uri, desktop-uri și monitoare premium ce extend gama ConceptD, o serie de dispozitive puternice special concepute pentru...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...

ştiri şi opinii

Sony anunță lansarea în Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibilă începând cu luna iulie în Marea Britanie, Germania, Austria...