Connect with us

Hi, what are you looking for?

software

Notepad vine cu dark mode pe Windows 11

Microsoft încearcă să se mențină în preferințele utilizatorilor din orice segment, astfel că vine o reproiectare a bătrânului Notepad. O caracteristică din ce în ce mai căutată, îndeosebi de cei care stau majoritatea timpului în fața computerului este dark mode-ul.

Încet încet o bună parte din aplicațiile destinate editării de text sau cele dedicate programatorilor, includ “modul întunecat”. Astfel Microsoft va include această opțiune și pe Notepad-ul din cadrul Windows 11.

Totodată, printre update-uri se numără și o nouă interfață pentru funcția de “search/find”, un “undo” mai amplu și multe altele.

În versiunea actuală a Notepad de pe Windows 11, instrumentul de search și instrumentul de căutare și înlocuire sunt două ferestre pop-up diferite, accesate prin intermediul comenzilor rapide de la tastatură. Redesign-ul le va combina într-un singur pop-up.

Funcția de “undo” va permite să mergi înapoi cu mai mulți pasi, nu doar cu unul cum permite în momentul de față. Încă nu funcționează așa cum v-ați aștepta la o aplicație, permițându-vă să apăsați Ctrl-Z pentru a șterge câte un cuvânt, dar în mod clar are mai multă memorie decât versiunea veche de Notepad.

Noile update-uri pentru Notepad sunt deja disponibile pentru utilizatorii Windows 11 Insider. Având în vedere că schimbările ce vor urma sunt legate de design și updatarea unor funcții deja existente, ne așteptăm ca Notepad, cu noile actualizări, să fie disponibil pentru toți utilizatorii cât de curând.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...