Connect with us

Hi, what are you looking for?

mobile

Nokia nu renunta si lanseaza un nou smartphone

Telefoanele Android, devin din ce în ce mai scumpe, ,din punct de vedere al bugetului, iar oamenii încep să se plângă de acest aspect. Astfel, Nokia anunță lansarea unui nou smartphone de buget, cu ecran mare și configurație cel puțin decentă.

Nokia lansează cel mai nou smartphone din gama lor, Nokia 1.4. Noul telefon păstrează faimoasa reputație bună pentru durabilitate și robustețe, prezentând o baterie de 4000mAh cu autonomie de până la 2 zile.

Vom regăsi un chipset Qualcomm, cu 2 variante de memorie de ram. O variantă de 1GB RAM și 16/32 GB memorie și a doua variantă, 3GB RAM și 64 GB memorie.

Ecranul de 6,51 prezintă tehnologie HD+, fiind mai mare cu aproape 1 inch față de predecesorul său, fiind cel mai mare ecran din seria 1.

Spre deosebire de majoritatea telefoanelor apărute în  ultima perioadă, Nokia 1.4 prezintă mufă jack, însă vă fi imposibil să folosești tehnologii precum 5G sau WiFi6. Pe piață vor fi disponibile variante single-SIM și dual-SIM, ambele având butonul de Google Assistant, ce folosește Google ca principal motor de căutare.

Din punct de vedere al camerei, Nokia surprinde prin unicitate din nou. Pe spatele telefonului găsim 2 camere: cea principală de 8 megapixeli cu senzor de autofocus și cea secundară cu 2 megapixeli, dedicați pozelor macro. Ambele au Night mode și Portrait mode, dând un randamednt remarcabil și în condiții de lumină slabă.

Camera de selfie, deține 5 megapixeli, fiind integrată în ecranul telefonului.

 Smartphone-ul vă fi disponibil în 3 culori: Fjord, Charcoal si Dusk. Îl vom găsi pe piață de la jumătatea lunii martie, prețul recomandat fiind de 499 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...