Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Noile videoproiectoare BenQ vin cu Android TV

BenQ, anunță noua sa gama de proiectoare Home Cinema Smart, echipate cu sistem de operare Android TV. Astfel, noua gamă include trei noi modele, W2700i, TK850i și TH685i. Acestea oferă acces la toate filmele, serialele și spectacolele disponibile în Google Play. De asemenea, oferă capabilităţi wireless, conținut exclusiv pentru copii şi funcționare hands-free. Astfel, noua gamă este capabilă să satisfacă toate cerinţele unui pasionat de Home Cinema, totul într-un sigur pachet.

Un centru de divertisment versatil, disponibil printr-o simplă apăsare de buton

Noile proiectoare BenQ inteligente sunt certificare de Google Android TV. Cu acest sistem de operare, puteți accesa conținutul preferat mult mai simplu, având acces la tot conținutul din Google Play Store (muzică, filme, seriale, sporturi, etc.) fără să fie nevoie să utilizaţi un cablu.

Pentru aceste noi modele, BenQ a ridicat ştacheta la un nivel de Hollywood prin tehnologia CinematicColor, oferind totodată și o luminozitate foarte ridicată de 2000 şi respectiv 3000 ANSI Lumeni. Datorită acestei luminozităţi ridicate, noile videoproiectoare sunt perfecte chiar şi pentru camerele luminate. Ele sunt o completare excelentă sau un upgrade perfect pentru orice tip de sufragerie sau centru de divertisment.

BenQ a creat aceste trei modele pentru a acoperi nevoile diferite ale utilizatorilor. W2700i oferă o proiecție 4K HDR și este ideal pentru streaming de filme și emisiuni TV la calitate premium. TK850i dispune de aceeași rezoluţie 4K și tehnologie HDR, dar este adresat competițiilor sportive, oferind culori excelente la luminozitate ridicată, dar și un mod dedicat pentru sport. TH685i este un proiector all-in-one cu rezoluție 1080p și tehnologie HDR, perfect pentru divertisment, de la gaming şi până la streaming de filme.

Conținut sigur pentru copii și control parental

Noile modele BenQ vin echipate cu aplicația exclusivă FamiLand, care oferă acces la conținutul adecvat copiilor de pe Youtube. Controlul parental gestionează timpul de proiecție și, de asemenea, ajută la crearea unei liste de redare pentru copii din conținutul disponibil.

Casting direct de pe orice platformă

Datorită includerii unui modul wireless, noile videoproiectoare permit conectivitatea prin Airplay sau Chromecast, pentru a transmite conținutul video direct de pe dispozitivele mobile. Cu tehnologia de proiecție wireless, utilizatorii pot proiecta filme, emisiuni TV, muzică, sport sau fotografii, direct de pe dispozitivele mobile sau laptop-uri, fără a achiziționa un dispozitiv de streaming suplimentar.

Streaming nelimitat wireless, o proiecție imensă și vizibilitate excelentă chiar și într-o cameră puternic luminată, combinat cu confortul de acasă, înseamnă o experiență premium pentru toată familia. Noile videoproiectoare BenQ aduc divertismentul de calitate în casele oamenilor și oferă acces rapid și simplu la conținutul multimedia datorită sistemului de operare Android TV.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...