Connect with us

Hi, what are you looking for?

software

Noi reguli pentru App Store

Apple introduce o nouă regulă în cadrul App Store. Compania va începe să șteargă aplicații care nu au mai primit actualizări în ultimii 3 ani.

Apple a declarat că dezvoltatorii aplicațiilor care nu au mai primit actualizări în ultimii 3 ani, vor fi informați prin intermediul unui email, fiind notificați că aplicația lor va fi eliminată din App Store. De asemenea, și aplicațiile care nu au fost descărcate deloc sau de foarte puține ori, pe o perioadă de 1 an, vor fi șterse.

Dezvoltatorii vor avea ocazia să facă apel deciziei de a le fi eliminate aplicațiile, Apple acordandu-le 90 de zile pentru a-și actualiza aplicațiile din momentul în care au primit notificarea de ștergere.

Cum era de așteptat această decizie a creat ceva agitație în rândul dezvolatorilor. Em Lazer-Walker, dezvoltator de jocuri din Toronto a declarat pe Twitter că „Jocurile pot exista ca obiecte finalizate!”

„Aceste proiecte gratuite nu sunt potrivite pentru actualizări sau modele de servicii live, sunt lucrări de artă terminate de ani în urmă”, a adăugat ea.

Apple susține că această mișcare va crește securitatea și confidentialitatea aplicațiilor, având în vedere că partea de hardware și software se schimbă în mod constant, actualizandu-se în mod frecvent.

„Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că aplicațiile funcționează pentru marea majoritate a utilizatorilor și să sprijine cele mai recente inovații ale noastre în securitate și confidențialitate”, a spus un purtător de cuvânt al Apple. „De-a lungul ultimilor șase ani, am eliminat aproape 2,8 milioane de aplicații ca parte a acestui proces.”

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

ştiri şi opinii

Lansarea Windows 10 a venit cu un lucru nemaivăzut pe versiunile anterioare de Windows ale celor de la Microsoft. În momentul de față oricine...

hardware

Odată cu perioada vacanțelor și a concediilor a sosit la noi în redacție și un partener ideal pentru o vacanță cu un plus de...