Connect with us

Hi, what are you looking for?

ştiri şi opinii

Netflix și Valve lansează DOTA-Dragon’s blood

La numai câteva zile de la anunțul lansarii seriei bazate pe povestea jocului DOTA2, Netflix prezintă trailerul oficial al anime-ului.

După cum ne așteptam, încă din trailer Valve și Netflix au făcut o treaba excelenta, creând o serie plină de aventura și suspans. Caracterele principale ale anime-ului vor fi Dragon Knight și Mirana, fanii jocului recunoscând eroii din arhicunoscutul joc DOTA2.

Trailer-ul a venit foarte repede, perioada dintre anunțul lansării viitoarei serii și punctul culminant fiind foarte scurta. Anime-ul va fi lansat pe data de 25 Martie, a anului acestuia.

După cum s-a anunțat anterior, DOTA: Dragon’s Blood va fi produs de Studio MIR, grupul din spatele Legend of Korra și Netflix’s Voltron: Legendary Defender, cu Ashley Edward Miller ca showrunner (co-scriitor la X-Men: First Class și Thor).

Miller a dezvăluit prin intermediul twitter ca serialul va cuprinde un mix de actori populari de jocuri video precum Yuri Lowenthal, Troy Baker, Alix Wilton Regan și Kari Wahlgren, dar și actori clasici precum Lara Pulver (Sherlock), Tony Todd (Candyman), Anson Mount (Star Trek: Discovery) și Freya Tingley (Once Upon A Time.)

Mai multe detalii despre distribuție și serial  ar trebui să ajungă și înainte de lansare, luna viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Articole asemănătoare

hardware

  Odata cu venirea toamnei a aterizat si la noi in  redactie cel mai bun laptop al celor de la Asus ROG, Zephyrus G14....

games

După mega succesul cunoscut de jocul Among Us (descărcat de peste 10 milioane de ori), dezvoltatorii aplicației, țin publicul în priză și introduc o...

hardware

Atunci când avem acasă mai multe dispozitive și vrem să transferăm diverse documente și fișiere între ele, de cele mai multe ori instinctul este...

games

Vara vine cu schimbări majore pentru Rocket League. Developer-ul, Psyonix, a anunțat că jocul va deveni gratis și o să se mute pe Epic...